Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Βρίσκομαι σε..»

«Δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή...»

22 Φεβρουαρίου 2023 08:26
Survivor All Star: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Βρίσκομαι σε..»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Με μια ανάρτηση στο instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενημερώνει τους διαδικτυακού της φίλους, πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επίσημη απάντηση για την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Από πλευρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, καθώς από την πρώτη στιγμή, ισχυρίζεται πως δεν έκανε χρήση κινητού τηλεφώνου, ενώ σύντομα θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ενώ, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα 22/2 το έπαθλο επικοινωνίας!

«Βρίσκομαι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτό είμαι και τόσο ανενεργή στα social media. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα αμέτρητα μηνύματα που μου στέλνετε. Η απορία σας είναι ίδια με τη δικιά μου. Θα υπάρξει απάντηση για όλο αυτό, απλά δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή. Κρατήστε τα λόγια μου μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο “θα κάνω τα πάντα”», έγραψε στη νέα της ανάρτηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την αποβολή της από το Survivor All Star

Survivor All Star trailer 22/02: Χαμός! Το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο, οι κάλτσες με τις καρδούλες, το βλέμμα της Ελευθερίου και οι "πυροβολισμοί" Μαρτίκα σε Παπαδόπουλο, Κόρομι και Μάριο!

Survivor All Star trailer 22/02: Τετάρτη σήμερα και το έπαθλο επικοινωνίας είναι γεγονός στο Survivor All Star, με τον Γιώργο Λιανό όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer να ανακοινώνει στο Μάριο Πρίαμο πως εφόσον κερδίσει η ομάδα του έχει λάβει ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα με το βλέμμα της Ελευθερίας Ελευθερίου να είναι «φωτιά».

Παράλληλα, ο Σπύρος Μαρτίκας "πυροβολεί" Κώστα Παπαδόπουλο, Μάριο Πρίαμο και Γιώργος Κόρομι "τραβώντας την σκανδάλη" και υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν "μάγειρες, ψαράδες και ριαλιτάκιδες να μην ψηφίζονται;" Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη «φωτιά» του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το κόλπο των παικτών για να προμηθεύονται τρόφιμα από τους ντόπιους.

Δείτε παρακάτω το σημερινό trailer του Survivor All Star και όλα οσα πρόκειται να δούμε σήμερα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share