Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Αποκάλυψη «φωτιά» Κώστα Αναγνωστόπουλου - Το κόλπο των παικτών για να προμηθεύονται τρόφιμα από τους ντόπιους (photos)

«Όταν οι παίκτες λείπουν παρατηρήστε ότι έχουν...»

21 Φεβρουαρίου 2023 09:53
Survivor All Star: Αποκάλυψη «φωτιά» Κώστα Αναγνωστόπουλου - Το κόλπο των παικτών για να προμηθεύονται τρόφιμα από τους ντόπιους (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή της αποχώρησής του, έχει καταρακεραυνώσει τους παίκτες του ριάλιτι, ενώ έχει τονίσει πώς πολλά πράγματα συμβαίνουν και δεν τα βλέπουμε στα επεισόδια.

Μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο εκνευρισμός του ήταν ιδιαίτερα φανερός, μιας και είχε μιλήσει στις κάμερες, λέγοντας πώς όλα θα ειπωθούν με τον καιρό τους.

Ο ίδιος, πριν από λίγες ώρες, όσο παρακολουθούσε όλα οσα συνέβαιναν στα Survivor All Star έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να πει πώς όλοι οιπαίκτες προμηθεύονται τρόφιμα και διάφορα άλλα από τους ντόπιους, που βρίσκονται εκεί. «Όταν οι παίκτες λείπουν παρατηρήστε ότι έχουν θερμό μαζί τους» έγραψε στην εικόνα που δημοσίευσε.

Το κόλπο των παικτών για να προμηθεύονται τρόφιμα από τους ντόπιους

Όπως ήταν λογικό το Twitter δεν μπορούσε να αφήσει μία τέτοια ανάρτηση σκέτη και έτσι χρήστες του έψαξαν και βρήκαν εικόνες που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα του Κώστα Αναγνωστόπουλου και γεμίζουν ερωτηματικά αναπάντητα προς την παραγωγή η οποία έχει ήδη αποβάλει δύο παίκτριες ύστερα από καταγγελίες συμπαικτών τους.

Survivor All Star: «Εκείνη την νύχτα στο συμβούλιο ζητήσαμε κάτι να φάμε και...» - Ορυμαγδός αποκαλύψεων του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το παρασκήνιο της αποβολής Δαλάκα-Ασημίνας

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε σήμερα (15/2) στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, απαντώντας σε όλα.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, προχώρησε σε αινιγματικές αναρτήσεις μιλώντας για το ριάλιτι και παρομοιάζοντάς το με τσίρκο, ενώ αρνήθηκε να παραχωρήσει οποιαδήποτε συνέντευξη, όπως τον υποχρέωνε το συμβόλαιό του.

Εφόσον, όμως, σε αυτό δεν αναγράφεται κάποιο χρονικό περιθώριο στο οποίο μπορεί να μιλήσει σε κάποια εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο ίδιος αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του. Μίλησε για την πικρία που του έμεινε, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το σκηνικό με το κινητό και την αποβολή της Δαλάκα μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Μισθοφόρου

«Η γεύση που μου άφησε το Survivor ήταν πικρή. Δεν εστίασα πολύ στο ριάλιτι. Γιατί το 2017 μου άλλαξε τη ζωή το παιχνίδι, ήταν σταθμός. Και τώρα ήμουν λίγο πιο ζεν. Το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Με στεναχώρησε που έφυγα. Το ποστ μου με το τσίρκο κατάλαβαν όλοι πού απευθύνεται. Και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν θα τους άρεσε. Δεν έχω κάτι με τους συμπαίκτες μου, δεν σημαίνει κάτι ότι δεν τους αγκάλιασα», είπε αρχικά για την αποχώρησή του.

Για την ημέρα που ο Μπάρτζης αποκάλυψε το θέμα με τα κινητά, δήλωσε: «Την ημέρα που έγινε το θέμα με το κινητό ήμασταν 3 ώρες στο Συμβούλιο. Ζητήσαμε κάτι να φάμε γιατί κανονικά θα ήμασταν στην παραλία και θα μαγειρεύαμε. Μίλησα με τον Νίκο και μου είπε ότι θα το έλεγε στο Συμβούλιο το θέμα με τα κινητά. Μου ζήτησε να μην το πω και θα το πει μόνος του. Ξεκίνησε το Συμβούλιο σαν να μην τρέχει τίποτα. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να τρέμει, περιμέναμε κάτι να μας πουν και μας.

Εγώ δεν είδα κάποιον με κινητό. Αν δεν έχω αποδείξεις δεν μπορώ να σε διώξω από κάπου. Εκεί που ήταν τα κορίτσια με το κινητό δεν είχε σήμα. Δεν διαφωνώ όποιος πιάσει κινητό να φύγει. Ήμουν ο μόνος που είχα ρωτήσει τον Ατζούν όταν ήρθε στην Ελλάδα και τελικά συμφωνήσαμε όλοι να φύγει όποιος το κάνει. Την επόμενη μέρα έκανα ένα κιου που δεν έπαιξε, και είπα ότι πολλοί παίκτες χάρηκαν που έφυγε η Κατερίνα γιατί διεκδικούσε την πρωτιά. Εμείς μέσα βλέπουμε ποιος είναι καλός και η Κατερίνα ήταν πολύ καλή παίκτρια κι ας μην είχε φέρει πόντους».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share