Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Όλο αυτό προσβάλλει εμένα! Περιμένω την παραγωγή να...» - Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο ριάλιτι ο Άρης Σοϊλέδης

«Γιατί ο κόσμος βλέπει ότι κάτι έχει γίνει και δεν μπαίνω»

20 Φεβρουαρίου 2023 09:50
Survivor All Star: «Όλο αυτό προσβάλλει εμένα! Περιμένω την παραγωγή να...» - Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στο ριάλιτι ο Άρης Σοϊλέδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρης Σοϊλέδης και Μαριάντα Πιερίδη φιλοξενήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 20/2 στην εκπομπή Happy Day και μίλησαν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνεργασία τους στο J2US. Η παρουσιάστρια ρώτησε τον ποδοσφαιριστή για τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star. Ενώ, αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα (20/2) τη δεύτερη ασυλία!

«Τι έγινε… Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor. Δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και με ρωτούν γιατί. Η απάντησή μου είναι αυτή. Δεν είχα καμία πρόταση από την παραγωγή» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης και πρόσθεσε:

«Περιμένω κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνει. Γιατί πρώτα από όλα, όλο αυτό προσβάλλει εμένα ως άνθρωπο. Γιατί ο κόσμος βλέπει ότι κάτι έχει γίνει και δεν μπαίνω. Π.χ. να έχω μαλώσει με κάποιον. Δεν μάλωσα με κανέναν. Ίσα – ίσα με τους ανθρώπους της παραγωγής, οπερατέρ, ηχολήπτες κτλ, που περάσαμε έξι μήνες μαζί εκεί, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μιλάμε πολύ όμορφα κι αυτοί αναρωτιούνται γιατί δεν πήγα, οπότε δεν έχω κάποια απάντηση».

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέληξε στο τέλος: «Μου βγήκε σε καλό που δεν πήγα, γιατί αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει. Οπότε έκατσε κι αυτό με το J2US και την Μαριάντα και περνάμε ωραία».

Survivor All Star trailer 20/2: «Καρφώνει» ξανά τον Μάριο η Ελευθερία κι εκείνος... τα ρίχνει στον Μαρτίκα - «Με πρόδωσες...»

Survivor All Star trailer: Οι εξελίξεις συνεχίζουν να είναι καθηλωτικές στο Survivor All Star, με την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου ειδικά να φέρνει πανικό στην παραλία των Διασήμων, λόγω της εκ νέου συνύπαρξης με τον Μάριο Πρίαμο.

Η τραγουδίστρια βρήκε το συμπατριώτη και πρώην σύντροφό της, στον οποίο εξαπέλυσε μια τεράστια επίθεση για την προδοσία του. Με το ίδιο θέμα φαίνεται πως θα ασχοληθεί και σήμερα (20/2) η κόκκινη ομάδα, όπως βλέπουμε στο σχετικό trailer.

Survivor All Star: Συνεχίζεται το... μαναφούκι στην «κόκκινη» παραλία

Η Ελευθερία συνεχίζει να εξηγεί το πώς ένιωσε όλο αυτό το διάστημα για όσα της έκανε ο Μάριος, ο Μαρτίκας επιχειρεί να μπει στη μέση και να πλησιάζει την καλλιτέχνιδα και ο Κύπριος αντιδρά, μιλώντας για την... κρυφή ατζέντα του φαρμακοποιού.

Λίγο αργότερα, οι δύο ομαδες μπαίνουν στο στίβο μάχης για ένα δύσκολο αγώνισμα, όπου κάθε βήμα μπορεί να στοιχίσει καθοριστικά, μέχρι να φτάσει κάθε παίκτης στον τελικό στόχο, για να έρθουμε μετά σε άλλο ένα «φλεγόμενο» συμβούλιο.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share