Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 17/2: Πανικός στους Διάσημους! Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου μόλις αντίκρυσε τον Μάριο

Πήγε να την πλησιάσει για φιλί αλλά...

17 Φεβρουαρίου 2023 11:51
Survivor All Star spoiler 17/2: Πανικός στους Διάσημους! Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου μόλις αντίκρυσε τον Μάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star αναμένεται με ιδιαίτερες εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα, με την Κυριακή (18/2) να είναι μέρα αλλαγών, αφού οι δύο ομάδες αναμένεται να διαφοροποιηθούν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, έξι παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, μοιραζόμενοι ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές. Ανάμεσα σε αυτούς, η Ελευθερία Ελευθερίου θα πάει στην κόκκινη ομάδα και θα βρει μπροστά της τον Μάριο Πρίαμο.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως το πρώτο 24ωρο της Ελευθερίας πέρασε αναίμακτα στην παραλία των Κόκκινων αλλά... η κατάσταση μυρίζει από τώρα μπαρούτι και είμαστε σίγουροι πως ένα πράγμα αναρωτιέστε όλοι.

Αρχικά, να τονίσουμε πως μπορεί στην Ελλάδα να έχει επικρατήσει ο κακός χαμός με την Καρολίνα Καλύβα, τον Μπο, τον Μάριο και την Ελευθερία Ελευθερίου αλλά... ο Μάριος Πρίαμος που είναι «ναυαγός» στον Άγιο Δομίνικο δεν έχει ιδέα ούτε για το τι έχει προβάλει ο ΣΚΑΪ με το μοντάζ και τα πλάνα του, ούτε για το τι συζητιέται τον τελευταίο καιρό σε όλα τα πρωινάδικα άρα η αντιμετώπιση του προς την Ελευθερία Ελευθερίου ήταν... φυσιολογική από πλευράς του.

Survivor All Star: Η αντίδραση της Ελευθερίας μόλις είδε μπροστά της τον Μάριο Πρίαμο

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, λοιπόν, με το που έφτασε με το σκάφος στην παραλία των Κόκκινων η γνωστή τραγουδίστρια ο Μάριος έτρεξε, την αγκαλιά και πήγε να την φιλήσει στο μάγουλο αλλά εκείνη δεν τον άφησε. Η αμηχανία της Ελευθερίας ήταν τεράστια και θα το δείτε κι εσείς στο επεισόδιο της Κυριακής.

Τραβήχτηκε και η κίνηση αυτή έκανε τον Μάριο να καταλάβει πολλά... Δεν ξέρει, βέβαια, ότι η Καρολίνα βροντοφωνάζει στις εκπομπές πως τα συναισθήματα που ένιωσε μαζί του είναι πρωτόγνωρα αλλά σίγουρα κατάλαβε πως η Ελευθερία ξέρει.

Όλα αυτά θα τα δείτε στο επεισόδιο της Κυριακής γιατί οι κάμερες έγραφαν. Μπορεί η Ελευθερία να προσπαθεί να το χειριστεί όσο πιο κόσμια μπορεί αλλά γνωρίζουμε, επίσης, πως όταν οι κάμερες δεν καταγράφουν είναι έτοιμη να εκραγεί. Συζήτηση εις βάθος μεταξύ των δυο δεν έχει γίνει αλλά σίγουρα αναμένουμε να το δούμε κι αυτό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share