Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star trailer 15/2: Πλαντάζουν όλοι στο κλάμα με την ανακοίνωση του Λιανού! Σε κατάσταση αμόκ ο Μαρτίκας με τους Διάσημους μετά την υποψηφιότητά του

Η ενημέρωση που φέρνει συγκινήσεις... με κάθε τρόπο και ο Μυρμιδόνας τον χαβά του

15 Φεβρουαρίου 2023 07:36
Survivor All Star trailer 15/2: Πλαντάζουν όλοι στο κλάμα με την ανακοίνωση του Λιανού! Σε κατάσταση αμόκ ο Μαρτίκας με τους Διάσημους μετά την υποψηφιότητά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Στο Survivor All Star οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με τις υποψηφιότητες να έχουν «κλειδώσει» προς αποχώρηση και τους τέσσερις παίκτες, που έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού, να ξεκινούν τον αγώνα για να παραμείνουν.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήρθε να προστεθεί δίπλα σε Κρις Σταμούλη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Μελίνα Μεταξά, βάζοντάς τα με μια κλίκα των «Κόρο», Χανταμπάκη, Χαμπέρη και Κατσούλη, όπως μας τους υποδεικνύει το επόμενο πλάνο, τους οποίους κατηγορεί για υποκρισία, αλλά και χρήση του Κώστα Παπαδόπουλου ως «πιονιού», με τον τελευταίο να απαντά.

Survivor All Star: Η συγκίνηση στην επικοινωνία και ο έξαλλος Μαρτίκας

Λίγο αργότερα και προτού ξεκινήσει το αγώνισμα επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους, με αποτέλεσμα εκείνοι να πλαντάξουν στο κλάμα. Στη διάρκεια ενός αγωνίσματος με... τυφλόμυγα, ωστόσο, ο Σπύρος Μαρτίκας τσακώνεται άγρια με τον Νίκο Μπάρτζη και ζητά να ψηφιστεί ξανά με ειρωνικό τρόπο.

Δείτε το trailer:

Παρέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor All Star: Ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη βοήθεια στην σεισμόπληκτη Τουρκία

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, οι παίκτες της Μπλε Ομάδας του Survivor All Star κατάφεραν με μετά από συνεχόμενες ήττες να πάρουν τη νίκη και να οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού ήρεμοι αφού δεν θα χρειαστεί να βγάλουν άλλον έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ωστόσο, λίγη ώρα πριν οι παίκτες του Survivor μπουν στο χώρο του συμβουλίου όπου τους περίμενε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να στείλει ένα μήνυμα με αφορμή τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Ο Τούρκος παραγωγός αναφέρθηκε στο χτύπημα του Εγκέλαδου, σημείωσε πως από τις πρώτες χώρες που έστειλαν βοήθεια στην Τουρκία ήταν η Ελλάδα και ευχαρίστησε θερμά τους Έλληνες.

«Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από την Ελλάδα» τόνισε μεταξύ άλλων και κλείνοντας το μήνυμά του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share