Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Έδωσε ρέστα» ο Βασάλος για τον Χάρο: «Έφυγε η γκαντεμιά...»

Ρεσιτάλ για μια ακόμη φορά

12 Φεβρουαρίου 2023 21:47
Survivor All Star: «Έδωσε ρέστα» ο Βασάλος για τον Χάρο: «Έφυγε η γκαντεμιά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, μετά την αποχώρησή του, το βασικό θέμα στην παραλία των Μπλε, ήταν ότι μαζί με τον παίκτη έφυγε και η γκαντεμιά του.

Δεν ήταν άλλωστε λίγοι οι παίκτες που τον θεωρούσαν γρουσούζη, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι από τους πρώτους που το δήλωναν.

«Μπορεί να είμαι κυνικός. Έφυγε η γκαντεμιά. Δεν πήραμε τίποτα από τον Σώζωντα οπότε καλώς και έφυγε για εμένα», δήλωσε σήμερα στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Με τη σειρά της, η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είχε κάκιστες σχέσεις από το παλαιότερο Survivor μαζί του, ανέφερε:

«Από τότε που ήρθε ο Σώζων στην ομάδα, ο Τάκης έγινε πιο έντονος και επειδή δημιουργήθηκε και όλο αυτό το κακό κλίμα, είχαμε αρχίσει να θεωρούμε ότι δεν είναι πλέον πρόβλημα ο Τάκης αλλά ο Σώζων. Σήμερα και ο Τάκης είναι ήρεμος και εμείς είμαστε ήρεμοι».

Survivor All Star: Κουφέτα για Ανδριώτου - Μαρτίκα; Η ατάκα του Γιώργου Λιανού στον Σπύρο και η «black list» της Βρισηίδας για τους καλεσμένους στο γάμο της (Video)

Το μήνυμα που έστειλε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star τον συγκίνησε πολύ. Παράλληλα, νέες αφίξεις από παλιούς παίκτες του Survivor θα έχουμε σύντομα στον Άγιο Δομίνικο.

«Λύγισα. Είναι στιγμές που νιώθω ότι της έχω τεράστια αδυναμία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν το έχω ξαναπάθει πάντως. Την αγαπώ πάρα πολύ», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας. Στη συνέχεια, όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν θα φάμε κουφέτα, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε «αν προκύψει θα είναι όλοι καλεσμένοι, αλλά να βγούμε πρώτα από το παιχνίδι».

Με αφορμή τα λόγια του η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε την καλεσμένη της Βρισηίδα Ανδριώτου ποιον παίκτη του Survivor δεν θα καλούσε στον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Από το φετινό όλους θα τους καλούσα, δεν έχω κανένα θέμα. Από το περσινό με αυτούς που δεν μιλάω και δεν έχω και follow στο Instagram. Δεν έκανα unfollow. Δεν έκανα ποτέ follow. Τι είμαι τρελή; Aυτούς που δεν μιλάω. Δεν μιλά με τη Μαίη, με τον Άρη, με τη Ναυσικά, με τον Σάκη Αρσενίου. Γενικά δεν μιλάω με κάποια άτομα. Δεν θα καλούσα αυτούς που δεν μιλάω», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share