Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: «Άγρια» σπόντα στην παραγωγή από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Τους... άδειασε με μια ανάρτηση

Τα «καρφιά» του πειρατή

4 Φεβρουαρίου 2023 10:58
Survivor All Star: «Άγρια» σπόντα στην παραγωγή από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Τους... άδειασε με μια ανάρτηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν τα κατάφερε στην ψηφοφορία και αποχώρησε από το Survivor All Star, με τον ίδιο να πραγματοποιεί ανάρτηση, με την οποία αφήνει σπόντες.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος συμμετείχε πρώτη φορά στο Survivor 2017, είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού του ριάλιτι επιβίωσης αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Μάλιστα, μετά το άκουσμα του αποτελέσματος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα παρά μόνο να αποχωρήσει ζητώντας παράλληλα από τους συμπαίκτες του να μη σηκωθεί να τον χαιρετήσει κανείς.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου έκαναν λόγο για στημένο παιχνίδι ενώ σχολίασαν πως με τη στάση του κατά το άκουσμα του αποτελέσματος «πρόδωσε» το παιχνίδι που προσπαθεί να παίξει η παραγωγή. Την άποψη αυτή έρχεται μάλλον να επαληθεύσει ο ίδιος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την πρώτη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του μετά την αποχώρησή του.

Survivor All Star: Το «καρφί» και η επιστροφή

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε την αφίσα ενός τσίρκου βάζοντας την τοποθεσία του Άγιου Δομίνικου συμπληρώνοντας τη λέξη «soon».

Survivor All Star ανάρτηση μισθοφόρου

Το μόνο σίγουρο είναι πως κατά την επιστροφή στην Ελλάδα του θα έχει πολλά να πει. Όσο για το πότε επιστρέφει, φαίνεται πως αυτό θα γίνει σήμερα (4/2) το απόγευμα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share