Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Survivor: «Ρία το ποδαράκι πονάει;» - Όταν η Κατερίνα Δαλάκα είχε κάνει ευθεία επίθεση στην Κολοβού στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία!

Είχαν την κόντρα τους στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία!

2 Φεβρουαρίου 2023 10:56
Survivor: «Ρία το ποδαράκι πονάει;» - Όταν η Κατερίνα Δαλάκα είχε κάνει ευθεία επίθεση στην Κολοβού στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί η Κατερίνα Δαλάκα, μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, έπειτα από παραβίαση των κανονισμών!

Πολλοί είχαν την Κατερίνα Δαλάκα για το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο όμως η Πρωταθλήτρια Στίβου απογοήτευση με την απόφασή της να παραβιάσει τους κανόνες. Η Κατερίνα είναι γνωστό πως είχε πάρει μέρος σε δύο Survivor, στο δεύτερο και στο Ελλάδα - Τουρκία, επομένως είναι λογικό να είχε συνυπάρξει με αρκετούς και από τους τωρινούς παίκτες.

Μια από τις παίκτριες που είχαν βρεθεί μαζί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου το 2019 ήταν και η Ρία Κολοβού. Στο Survivor αυτό και επειδή η τηλεθέαση ήταν αρκετά χαμηλή, η παραγωγή είχε αλλάξει πολλές φορές τις ομάδες, ενώ όταν γίναν μεικτές με Έλληνες και Τούρκους άλλαξαν και χρώματα και ήταν η μαύρη και η άσπρη ομάδα.

Τότε Κατερίνα Δαλάκα και Ρία Κολοβού είχαν βρεθεί σε αντίπαλα στρατόπεδο. Σε ένα έπαθλο που είχε κερδίσει η άσπρη ομάδα, εκείνη της Ρίας Κολοβού, η Κατερίνα Δαλάκα της είχε κάνει επειδή ήταν τραυματίας η Ρία, ισχυριζόμενη στην ουσία πως έλεγε ψέματα!

Δείτε τι ακριβώς είχε συμβεί στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share