Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 1/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

1 Φεβρουαρίου 2023 14:17
Survivor All Star spoiler 1/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star διακατέχεται από φοβερές εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα «μαχαίρια», ακόμη και στο ίδιο το «στρατόπεδό» τους, επιχειρώντας να κερδίσουν το παραμικρό έδαφος έναντι της άλλης.

Το ριάλιτι επιβίωσης καθημερινά μας προσφέρει πολλά θέματα προς συζήτηση, με το νησί να είναι ανάστατο τις τελευταίες ώρες λόγω της «διπλής» αποβολής της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, μετά την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη περί χρήσης κινητού, που επιβεβαιώθηκε απόλυτα.

Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, όσα συμβαίνουν για τους ακολούθους του παιχνιδιού, το οποίο φέτος επιβεβαίωσε πως μας προσφέρει τον κορυφαίο κύκλο στην ιστορία του στον ΣΚΑΪ. Και, φυσικά, υπάρχει στη μέση και το αγωνιστικό κομμάτι, με τους Διάσημους να έχουν πάρει το... σκαλπ των Μαχητών, μετρώντας 10-5 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και αναγκάζοντάς τους, αυτή την εβδομάδα, να υποδείξουν τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά την ανάδειξη των εν λόγω υποψηφίων, έρχεται ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, που όλοι επιθυμούν να κατακτήσουν. Πρόκειται, φυσικά, για αυτό της επικοινωνίας, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, αν και η αλήθεια είναι πως συνήθως το πρώτο έπαθλο αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου στα social media.

Είναι κι αυτό, βέβαια, μια αρχή. Αναφορικά με την ομάδα που κερδίζει, οι Μαχητές δείχνουν να «σπάνε» το σερί των αντιπάλων τους και να παίρνουν το έπαθλο επικοινωνίας, μαζί με μια ανάσα μετά τις αναταραχές στις τάξεις των Διασήμων από τις δύο αποχωρήσεις. Σύντομα, φυσικά, θα σας έχουμε νεότερη και οριστική πληροφόρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share