Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 1/2: Νέα «βόμβα» στο νησί! Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για την αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

1 Φεβρουαρίου 2023 08:19
Survivor All Star spoiler 1/2: Νέα «βόμβα» στο νησί! Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για την αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star έχει έρθει στις ζωές μας τον τελευταίο μήνα κι έχει επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο, ότι είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών, με κάθε εβδομάδα να μας επιφυλάσσει φοβερές εξελίξεις.

Οι παίκτες, που βρίσκονται στις δύο παραλίες, δεν έχουν καμία εξασφαλισμένη θέση στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως γινόταν για συγκεκριμένες περιπτώσεις στο παρελθόν και σε προηγούμενους κύκλους, κάτι που αποδείχθηκε ιδιαίτερα με την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Οι δύο παίκτριες... πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να κάνουν χρήση κινητού, με αποτέλεσμα να πάρουν την άγουσα από το παιχνίδι, σε ένα θέμα που συζητείται έντονα στις δύο ομάδες. Το μήνυμα από την πλευρά της παραγωγής ήταν ξεκάθαρο, με τις «βόμβες» να είναι απανωτές, μετά και το προηγούμενο ειδύλλιο Καρολίνας και Μάριου, που στοίχισε τη συμμετοχή της πρώτης.

Survivor All Star: Ο παίκτης που μοιάζει να είναι φαβορί να φύγει

Εκτός αυτών, βέβαια, σήμερα (1/2) έχουμε και μια... αποχώρηση να παρακολουθήσουμε κι ελπίζουμε να μην έχετε ξεχαστεί, μετά τις εξελίξεις αυτές. Και μιλάμε, μάλιστα, για τέσσερις υποψηφιότητες προς αποχώρηση πολύ δυνατές, που καθιστούν την ψηφοφορία αρκετά οριακή.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ρία Κολοβού, ο Κρις Σταμούλης και η Εύη Σαλταφερίδου είναι οι τέσσερις παίκτες των Μαχητών, που έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού. Ποιος δε θα καταφέρει, όμως, σε αυτή τη μεγάλη «μάχη», να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης;

Οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε αυτή τη στιγμή, ωστόσο έχουμε μια αρχική πληροφορία, που αναφέρει πως το φαβορί είναι άλλο από αυτό, που περιμέναμε. Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, με ακόμη ένα δυνατό παίκτη του παιχνιδιού να μοιάζει να βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Όταν μάθουμε, ωστόσο, περισσότερα θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share