Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 29/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

29 Ιανουαρίου 2023 11:21
Survivor All Star spoiler 29/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 29/01: Με αγωνία περιμένουμε το νέο επεισόδιο της Κυριακής (29/01) στο Survivor All Star καθώς όπως βλέπουμε στο trailer «μαχαίρια» βγαίνουν στο συμβούλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Ηλία Γκότση με τον φαρμακοποιό να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί πάντα να ματσάρει αδύναμους παίκτες!

Την ίδια ώρα η Αφροδίτη Σκαφίδα ρίχνει τα βέλη της για την «σχέση» που φαίνεται να είχαν η Καλύβα με τον Πρίαμο καθώς όπως βλέπουμε στο αυριανό trailer (29/01) «καρφώνει» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πλάνταξε η Καρολία ενώ ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ!». Την ίδια ώρα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο μετά τις 22:00 βρέθηκε η Καρολίνα Καλύβα, η οποία επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor All Star spoiler για ασυλία

Survivor All Star spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το αυριανό 29/1 αγώνισμα του

Οι παίκτες, να υπενθυμίσουμε, πως θα αγωνιστούν για την 1η ασυλία της εβδομάδας αλλά και για έπαθλο φαγητού. Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, εκείνοι που θα πάνε στο Συμβούλιο ήρεμοι, χαλαροί και πάνω από όλα χορτάτοι θα είναι οι... Κόκκινοι!

Survivor All Star: «Η ερωτική μου φαντασίωση είναι βίλα σε βουνό, τζάκι και πολύ... σ@ξ!» - Όταν ο 19χρονος Κόρομι "έψαχνε" τον έρωτα σε ριάλιτι (Video)

Survivor All Star: Ένα απίστευτο στιγμυότυπο έφερε στο φως η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, εντοπίζοντας τον Γιώργο Κόρομι να ψάχνει να βρει τον έρωτα στην εκπομπή Love Generation.Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις αιχμές που έριξε για την σύντροφό του!

Μόλις 19 χρονών τότε ο παίκτης του Survivor All Star, Γιώργος Κόρομι παρουσίαζε τον εαυτό του και όσα αναζητά στην εκπομπή που παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Με λένε Γιώργο, είμαι 19, έκανα extreme sports από μικρή ηλικία, όπως BMX, snowboard, κατάδυση και πολεμικές τέχνες. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να βρει και να μάθει τον αληθινό έρωτα σε μια ζωή. Σε μια γυναίκα με εκνευρίζει να θέλει να είναι ο άντρας της σχέσης και να θέλει να γίνεται πάντα το δικό της. Μια κοπέλα μου αρέσει όταν είναι ντυμένη σαν γυναίκα και όχι σαν παιδάκι», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή που συμμετείχε στα 19 του χρόνια ο Γιώργος Κόρομι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share