Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star Trailer 29/01: «Πλάνταξε η Καρολία ενώ ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ» - Βέλη Σκαφίδας στον Πρίαμο! «Μαχαίρια» ανάμεσα σε Μαρτίκα και Γκότση (Video)

Χαμός στο συμβούλιο!

28 Ιανουαρίου 2023 08:22
Survivor All Star Trailer 29/01: «Πλάνταξε η Καρολία ενώ ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ» - Βέλη Σκαφίδας στον Πρίαμο! «Μαχαίρια» ανάμεσα σε Μαρτίκα και Γκότση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star Trailer 29/01: Με αγωνία περιμένουμε το νέο επεισόδιο της Κυριακής (29/01) στο Survivor All Star καθώς όπως βλέπουμε στο trailer «μαχαίρια» βγαίνουν στο συμβούλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Ηλία Γκότση με τον φαρμακοποιό να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί πάντα να ματσάρει αδύναμους παίκτες!

Την ίδια ώρα η Αφροδίτη Σκαφίδα ρίχνει τα βέλη της για την «σχέση» που φαίνεται να είχαν η Καλύβα με τον Πρίαμο καθώς όπως βλέπουμε στο αυριανό trailer (29/01) «καρφώνει» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πλάνταξε η Καρολία ενώ ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ!». Την ίδια ώρα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο μετά τις 22:00 βρέθηκε η Καρολίνα Καλύβα, η οποία επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το trailer για το αυριανό επεισόδιο (29/01) της Κυριακής για το Survivor All Star:

Survivor All Star: «Δε με βρίσκει σύμφωνη, με ενόχλησε πολύ...» - Ξεσπά η μητέρα της Καρολίνας κατά του Μπο

Η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα σχολίασε όσα έχουν συμβεί στο Survivor All Star, ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή της σχετικά με ορισμένες κινήσεις του Μπο. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή μετά το άδειασμά της.

Μιλώντας στο «Πρωινό μας» η Ζωή Πολυχρονίδου είπε: «Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι “η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα”. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι “δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι”. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι.

Τώρα με το αυτοκίνητο. Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά”. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι.

Δεν το θεωρούσαμε σωστό να βγει αυτή η προβολή πανελλήνια γιατί ήταν ενός μηνός η σχέση τους. Μου έλεγε εντάξει, την αγαπώ. Δεν θέλω να πω περί καλών προθέσεων, το αφήνω, φεύγει. Το focus της όλης ιστορίας ήταν το Survivor κι η προκοπή της αγωνιστικά.

Ο Μπο το παράκουσε τρεις φορές… Τον κάλεσε ο γιος μου, όταν βγήκε στην κυρία Μπακοδήμου κι αφιέρωσε τρία τέταρτα της τηλεοπτικής του ώρα για την Καρολίνα. Ο γιος μου του είπε σε παρακαλώ πολύ σταμάτα αυτό το πράγμα…».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share