Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 23/1: «Είσαι υποκριτής, να σου δώσουν το Όσκαρ!» - Ολομέτωπη επίθεση στον Κατσούλη και η «λέαινα» Μαριαλένα μπαίνει μπροστά να τον προστατεύσει

Κανονικός... χαμός παντού!

23 Ιανουαρίου 2023 08:24
Survivor All Star trailer 23/1: «Είσαι υποκριτής, να σου δώσουν το Όσκαρ!» - Ολομέτωπη επίθεση στον Κατσούλη και η «λέαινα» Μαριαλένα μπαίνει μπροστά να τον προστατεύσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Το Survivor All Star συνεχίζεται με το ενδιαφέρον αμείωτο και τα «μέτωπα» κάθε μέρα να είναι διαφορετικά, δείχνοντας πως κανενός η θέση στο παιχνίδι δεν είναι σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένη.

Μετά το ειδύλλιο, που είδαμε ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα, το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο συμβούλιο του νησιού, ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκεται αυτή την φορά στο επίκεντρο μετά την υποψηφιότητα με τη συμπεριφορά του, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν πως, μετά την υποψηφιότητά του, δε λέει... ούτε καλημέρα.

Survivor All Star trailer: Η δεύτερη ασυλία και η νέα διαμάχη στο συμβούλιο

Μέσα σε αυτή την... ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι παίκτες θα δώσουν ένα σπουδαίο αγώνα ασυλίας, για τον οποίο εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος θα είναι ο νικητής. Το υδάτινο στοιχείο θα είναι το κύριο γνώρισμα αυτή την φορά, γεγονός που δίνει σε συγκεκριμένη ομάδα το προβάδισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Πριν φτάσουμε αργότερα στην ψηφοφορία, ωστόσο, έχουμε ακόμη μια ένταση στο συμβούλιο και αυτή αφορά τον Σάκη Κατσούλη. Ο Νίκος Μπάρτζης αρχικά και ο Σπύρος Μαρτίκας αργότερα τον αποκαλούν υποκριτή, τονίζοντας πως του αξίζει... το Όσκαρ, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ως άλλη «λέαινε» να μπαίνει μπροστά, για να τον προστατέψει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share