Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 23/1: Έρχονται «τριγμοί» στις δύο παραλίες! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

23 Ιανουαρίου 2023 08:04
Survivor All Star spoiler 23/1: Έρχονται «τριγμοί» στις δύο παραλίες! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Και τι... δε γίνεται σε αυτό το Survivor All Star! Οι κορυφαίοι παίζουν, άλλωστε, στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, λογικό να βλέπουμε και τρομερές εξελίξεις κατά τη διάρκειά του.

Το χθεσινό (22/1) επεισόδιο, άλλωστε, είχε από όλα. Είχε τρεις νέους παίκτες, με τον Γιώργο Κόρομι να ενισχύει αγωνιστικά, αλλά και... ιχθυοθηρικά την κόκκινη ομάδα, τη στιγμή που Κρις Σταμούλης και Ρία Κολοβού βρέθηκαν στους Μαχητές, είχε άλλο ένα αγωνιώδες αγώνισμα, αλλά κι ένα ειδύλλιο που έχει συζητηθεί έντονα όλο το Σαββατοκύριακο, με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο να προκαλούν ένα ερωτικό σκάνδαλο.

Οι «τριγμοί» στις παραλίες είναι εμφανείς και, κάθε μέρα που περνά πια, θα είναι αρκετά κρίσιμη για το μέλλον όλων στο νησί. Ο καιρός περνά, άλλωστε, άρα και το αποτύπωμα της πείνας και των κακουχιών θα είναι ακόμη πιο έντονο, κάτι που σημαίνει πως κάθε αγώνας θα είναι ολοένα και πιο κρίσιμος.

Survivor All Star: Η ομάδα που θα πανηγυρίσει στη δεύτερη ασυλία

Το πρώτο «βήμα» την Κυριακή, πάντως, το έκαναν οι Διάσημοι με τη σημαντική πρώτη νίκη τους σε αγώνισμα, που είχε και έπαθλο φαγητού ταυτόχρονα. Κάπως έτσι, αναγκάστηκαν οι Μαχητές να βγάλουν στον τάκο τον Τάκη Καραγκούνια, που πλέον βρίσκεται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Υπάρχουν, άλλα δύο αγωνίσματα ασυλίας και η αρχή γίνεται σήμερα (23/1). Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νικητές αυτής της δεύτερης ασυλίας θα είναι οι Μαχητές, που κάνουν το 1-1 για αυτή την εβδομάδα και αναγκάζουν επίσης την κόκκινη ομάδα να ψηφίσει στο συμβούλιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share