Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ο Μπο "λιώνει" για την Καρολίνα Καλύβα: «Έβλεπα το κοριτσάκι μου με πάρα πολύ λαχτάρα! Είναι ένα...» (Video)

«Στον Άγιο Δομίνικο δεν βλέπω να πηγαίνω φέτος, χωρίς να το λέω όμως με 100% βεβαιότητα...»

18 Ιανουαρίου 2023 15:47
Survivor All Star: Ο Μπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, για το νέο του τραγούδι αλλά και για τον έρωτα του για την Καρολίνα Καλύβα, μίλησε ο ράπερ Μπο. Παράλληλα, μαζικές αναμένεται να είναι οι νέες προσθήκες στο Survivor All Star με το Athensmagazine.gr να σας έχει αποκαλύψει από το πρωί της Τετάρτης πολλά.

O Μπο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον Άγιο Δομίνικο δεν βλέπω να πηγαίνω φέτος, χωρίς να το λέω όμως με 100% βεβαίοτητα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μέχρι στιγμής όμως είμαι στο να μείνω εδώ και να κάνω πράγματα, όπως για μια ταινία συζητάμε να κάνουμε με τον Γιάννη Αϊβάζη. Το θέμα της είναι σκληροπυρηνικό με πυγμάχους».

«Έβλεπα το κοριτσάκι μου στο Survivor All Star με πάρα πολύ λαχτάρα και πολλή αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Εντάξει, είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί».

«Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω ούτε να αγοράσω τίποτα στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε με ενδιαφέρει να προβάλλω κάτι ούτε με ενδιαφέρει να κρύψω κάτι. Ναι, είμαι με μια κοπέλα και δεν θα πω «δεν ξέρω» ούτε θα το κρύψω» συμπλήρωσε, επίσης, ο ράπερ Μπο στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Στο Survivor All Star εύχομαι να γίνει ότι είναι γραφτό να γίνει για εκείνη. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Της έδωσα σαν παλιότερος παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, 2 – 3 συμβουλές και ότι μπορεί να κάνει θα το κάνει».

Η μεγάλη «απάτη» του Survivor All Star: Γιατί ο Ηλίας Γκότσης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει (ακόμα κι αν μπει ο Ντάνος);

Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση ότι απόψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα μαζέψει τα «μπογαλάκια» της και θα αποχωρήσει από το Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο! Σε μας όχι.... Και ο λόγος είναι απλός και θα σας τον εξηγήσουμε στην πορεία...

Μπορεί πολλοί να... γελάνε με τον Κώστα Παπαδόπουλο και το γεγονός πως γκρινιάζει για το γεγονός πως άλλοι παίκτες έχουν δυναμική μέσω... Instagram αλλά δεν έχει καθόλου άδικο! Ούτε χαζός είναι, ούτε λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Πολλοί παίκτες από την μέρα που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στα δικά τους Survivor έβγαλαν πολλά χρήματα μέσω Instagram. Και πως έγινε αυτό; Αρκετοί έκλεισαν συμφωνίες με διάφορες μεγάλες εταιρείες ώστε να τις διαφημίζουν. Πολλούς βλέπουμε στο Instagram να δίνουν... ρέστα με τα «ουάου» προΐόντα που δοκίμασαν και ξετρελάθηκαν! Όταν οι followers ξεπερνούν τις 100 και 200.000 είναι λογικά να...ξετρελαίνονται με το παραμικρό!

Φέτος λοιπόν, όποιος ακολούθησε αυτό το μονοπάτι σίγουρα έχει μεγάλο πλεονέκτημα για να φτάσει μακριά στο Survivor All Star. Όπως για παράδειγμα ο Ηλίας Γκότσης! Για να μην παρεξηγηθούμε. Ο Ηλίας Γκότσης είναι εξαιρετικός αθλητής, φοβερό παιδί και σίγουρα ως προσωπικότητα ξεχωρίζει και έχει ήδη κερδίσει ένα Survivor!

Η μεγάλη «απάτη» του Survivor All Star: Γιατί ο Ηλίας Γκότσης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει (εφόσον δεν μπει ο Ντάνος);

Ωστόσο ο Ηλίας Γκότσης, μετά το Survivor 2, έπιασε και την καλή άφου διαφημίζει αρκετές εταιρείες, με το απαραίτητο αντίτιμο πάντα. Μάλιστα μια από τις εταιρείες που διαφημίζει είναι κορυφαία στον πλανήτη, που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, σε προϊόντα αδυνατίσματος και πρόκειται για πραγματικό κολοσσό. Όταν λοιπόν ο Ηλίας Γκότσης βρεθεί στην κάλπη και ο κάθε Ηλίας Γκότσης (αφού δεν είναι ο μόνος που δραστηροποιείται στο συγκεκριμένο κομμάτι) τότε οι εταιρείες αυτές θα βάλουν σίγουρα το χεράκι στην τσέπη και οι τηλεφωνικές γραμμές θα πάρουν φωτιά. Γιατί είναι αλλιως θα διαφημίζει τα προϊόντα σου ένας απλός παίκτης του Survivor και αλλιώς ο νικητής του Survivor All Star!

Ακόμα και ο Ντάνος να μπει στο Survivor All Star φαβορί κατ' εμέ παραμένει ο Ηλίας Γκότσης. Γιατί ο ένας έχει δείξει ότι συνεργάζεται εύκολα με εταιρείες ο άλλος όχι. Και ο ένας είναι ήδη δικό τους παιδί ενώ ο άλλος δεν ειναι.

Η μεγάλη «απάτη» του Survivor All Star: Γιατί ο Ηλίας Γκότσης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει (εφόσον δεν μπει ο Ντάνος);

Θα μου πείτει γιατί δεν ισχύει το ίδιο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία και αποχωρεί απόψε. Ο λόγος είναι πως η Ευρυδίκη μπορεί να έχει αρκετούς followers στο Instagram, μπορεί να βγάζει χρήματα από αυτό, αλλά δεν έχει συμφωνίες με εταιρείες κολοσσούς!

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share