Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/01: Μπαίνει στο Survivor All Star ο εχθρός της Εύης Σαλταφερίδου, Σώζων Παλαίστρος Χάρος!

Αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η αντίδραση της Εύης μόλις τον δει μπροστά της!

18 Ιανουαρίου 2023 15:18
Survivor spoiler 18/01: Μπαίνει στο Survivor All Star ο εχθρός της Εύης Σαλταφερίδου, Σώζων Παλαίστρος Χάρος!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 18/01: Μαζικές αναμένεται να είναι οι νέες προσθήκες στο Survivor All Star με το Athensmagazine.gr να σας έχει αποκαλύψει από το πρωί της Τετάρτης πολλά.

Από τις 29 Δεκεμβρίου σας είχαμε πει πως η πρώτη παίκτρια που θα προστεθεί στο All Star θα είναι η Ρία Κολοβού και το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε ενώ σήμερα σας αποκαλύψαμε πως θα μπουν και οι Γιώργος Κόρο και Κρις Σταμούλης!

Ωστόσο μαζί με την τριάδα αυτή στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ένας παίκτης που είχε πάρει μέρος για λίγο στο Survivor 2 και είχε έντονες κόντρες με πολλούς συμπαίκτες και αντιπάλους, με μεγαλύτερη εκείνη με τον ηθοποιό, Στέλιο Κρητικό αλλά και με την Εύη Σαλταφερίδου, την οποία θα συναντήσει ξανά στο Survivor All Star και σίγουρα η αντίδρασή της αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού κάτι μας λέει ότι θα τους βάλουν στην ίδια ομάδα.

Αυτοί οι τέσσερις παίκτες είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν θα είναι οι μόνοι που θα μπουν. Οι προσθήκες θα είναι αρκετές. Υπάρχει μία ακόμα παίκτρια που χώρισε και θα μπει στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε με την παραγωγή και θα αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο τις επόμενες μέρες.

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share