Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 15/01: «Είμαστε σε κατάσταση SOS» - "Καταρρέει η Κατερίνα Δαλάκα (Video)

Χαμός ανάμεσα σε Μαρτίκα και Κατσούλη

15 Ιανουαρίου 2023 07:43
Survivor All Star trailer 15/01: «Είμαστε σε κατάσταση SOS» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer 15/01: Δραματικές είναι ο συνθήκες στην παραλία των κοκκινων καθώς όπως βλέπουμε από το σημερινό trailer η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να "καταρρέει", λέγοντας ότι "είμαστε σε κατάσταση SOS".

Παράλληλα, βλέπουμε μία διαμάχαη ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Σάκη Κατσούλη με "μήλο της έριδος" να είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον φαρμακοποιό να την αποκαλεί "γυναίκα σου" προς τον σύντροφό της.

Τέλος, στο συμβούλιο ήδη έχουμε τις πρώτες εσωτερικές κόντρες με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ρίχνει τα βέλη του στην ίδια του την ομάδα καθώς όταν αγωνίζεται ακούει κάποιος να λέει την φράση "δεν μπορεί".

Ενώ, σε δήλωση «βόμβα» προχώρησε, το Σάββατο (14/01), ο Τριαντάφυλλος εκφράζοντας την πεποίθησή του πως τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και άλλοι δύο-τρεις παίκτες που συμμετέχον στο ριάλιτι, τους οποίους δεν κατονόμασε, «έχουν πάρει ντόπα»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σημερινό (15/1) trailer για το Survivor All Star:

Survivor All Star spoiler 15/1: Χάος στην ασυλία της Κυριακής - Αυτό είναι το έπαθλο-«βάλσαμο» που παίρνει η νικήτρια ομάδα

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star βρίσκεται στις ζωές μας την τελευταία εβδομάδα, με το ριάλιτι επιβίωσης να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας για τον πιο ανατρεπτικό κύκλο όλων των εποχών, για όσο βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Από την πρώτη μέρα, δε, οι παίκτες περνούν μια μεγάλη δοκιμασία, χωρίς καμία διάθεση της παραγωγής για... χατίρια, κάτι που φάνηκε από την πρώτη μέρα, όταν απλά οι νικητές, πέραν της ασυλίας, πήραν λίγες φακές για τον καθένα. Στο ίδιο πνεύμα συνεχίστηκαν και οι επόμενες μέρες, με τους Μαχητές να λιμοκτονούν, αφού οι Διάσημοι πήραν τα δύο αγωνίσματα, που είχαν και φαγητό.

Survivor All Star: Το... γλυκό έπαθλο που θα δώσει τόνωση στον νικητή της ασυλίας

Την Κυριακή (15/1), λοιπόν, έρχεται νέο επεισόδιο και αυτό θα αφορά την ασυλία, ως προς το αγώνισμα, με αποτέλεσμα φυσικά ο χαμένος να αναγκάζεται στο να ψηφιστεί ένας παίκτης του. Εκτός αυτού, όμως, θα υπάρξει και έπαθλο φαγητού στο ίδιο αγώνισμα, το οποίο θα είναι και ιδιαίτερα σημαντικό, την ίδια στιγμή που φαίνεται να έρχονται νέοι παίκτες.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το «Πρωινό μας», το έπαθλο θα είναι οι λουκουμάδες με μέλι. Ένα έπαθλο, που από θρεπτικής άποψης θα είναι κρίσιμο, καθώς σίγουρα το εν λόγω έδεσμα θα δώσει ενέργεια στους πεινασμένους παίκτες, με τους Μαχητές εννοείται να το έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη, μιας και δεν έχουν φάει εδώ και μία εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share