Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Ντοπέ ο Βασάλος και άλλοι 2-3 παίκτες! Φιλάκια!» - "Βόμβες" Τριαντάφυλλου για το ριάλιτι (Video)

«Tο μόνο που μένει να δω είναι να...»

14 Ιανουαρίου 2023 14:35
Survivor All Star: «Ντοπέ ο Βασάλος και άλλοι 2-3 παίκτες! Φιλάκια!» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Σε δήλωση «βόμβα» προχώρησε, το Σάββατο (14/01), ο Τριαντάφυλλος εκφράζοντας την πεποίθησή του πως τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και άλλοι δύο-τρεις παίκτες που συμμετέχον στο ριάλιτι, τους οποίους δεν κατονόμασε, «έχουν πάρει ντόπα». Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι η ομάδα που κερδίζει το 1ο έπαθλο φαγητού την Κυριακή (15/1)

Ειδικότερα, σε σχετικές δηλώσεις του στο OPEN, ο τραγουδιστής ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με προορισμό την Αυστραλία, αρχικά μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας: «Τελικά δεν ξέρεις ποιος σε αγαπά και ό,τι έζησα εκεί πέρα, έγινε και εδώ. Όταν μιλάς με ένα φίλο μέρα παρά μέρα, στέλνεις καρδούλες, "φίλε σε αγαπώ", "είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς" και μετά γίνεται αυτό, ε δεν απογοητεύεσαι, ρε φίλε; Τώρα, το μόνο που μένει να δω είναι να πει κάτι κακό ο Σάκης για εμένα. Παναγία μου! Ο Σάκαρός μου, ποτέ…».

Κατόπιν, ο Τριαντάφυλλος έριξε τα «βέλη» του γι' άλλη μια φορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, δηλώνοντας: «Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος (σ.σ. Βασάλος), θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το "Survivor" και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια έτσι και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις».

Ακόμα, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τις υπόνοιες περί ντόπινγκ στο «Survivor», που άφησε μέσω Instagram ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, παίκτης παλαιότερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, γράφοντας πως θα έπρεπε να γίνουν αιματολογικές εξετάσεις στους συμμετέχοντες της all star εκδοχής.

Έτσι, ο Τριαντάφυλλος απάντησε το εξής: «Κάτι διάβασα για αιματολογικές. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από γυμναστική και έχω κάνει βάρη 90 κιλά και από εκεί που φουσκώνεις, πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος έχει πάρει ντόπα και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες. Φιλάκια!».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share