Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 11/1: Σοϊλέδης-Σοφιάννα ξανά μαζί και όχι μόνο - Αυτοί μπαίνουν με τον «Κόρο» στο Survivor All Star

Ενισχύει αγωνιστικά με... μεταγραφές το παιχνίδι ο Ατζούν

11 Ιανουαρίου 2023 09:40
Survivor All Star spoiler 11/1: Σοϊλέδης-Σοφιάννα ξανά μαζί και όχι μόνο - Αυτοί μπαίνουν με τον «Κόρο» στο Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star ολοκληρώνει την πρώτη του εβδομάδα, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει ποιος είναι ο πρώτος, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, που αποχωρεί, καθώς νωρίτερα είχαμε και το... μη προγραμματισμένο, κατά κάποιο τρόπο, τέλος μιας παίκτριας.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, βάζοντας μπροστά τη σωματική και ψυχική της υγείας. Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να «ξεσπά» στο trailer και να αναφέρει πως θα ήθελε να φύγει μαζί της, αλλά φαίνεται πως η ζωή συνεχίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Οι παίκτες που θα δούμε σύντομα στον Άγιο Δομίνικο

Η αποχώρηση αυτή της Βρισηίδας, όμως, σηματοδοτεί και την έναρξη υλοποίησης του πλάνου, που είχαν στο μυαλό τους στην παραγωγή. Και σύμφωνα με το «Happy Day», το σχέδιο αφορά την είσοδο παικτών που έχουν καλές αγωνιστικές επιδόσεις, καθώς φαίνεται πως ειδικά η μπλε ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Συγκεκριμένα, στα γραφεία της Acun Medya ξεκαθαρίστηκε, ότι μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με το στοιχείο του ριάλιτι, ωστόσο το αγωνιστικό κομμάτι δε συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό. Συνεπώς, προς αυτή την κατεύθυνση και... ψάχνοντας και το περαιτέρω ριάλιτι, υπήρξε η απόφαση να μπουν παίκτες που πληρούν και τις δύο προϋποθέσεις.

Για τον Γιώργο Κόρομι, που μπαίνει αντί της Βρισηίδας, γνωρίζαμε ήδη. Μαζί τους, όμως, η παραγωγή σκοπεύει να φέρει σταδιακά στο παιχνίδι τους Άρη Σοϊλέδη, Σοφιάννα Αβραμάκη, Χριστίνα Κεφαλά, Πάνος Θεοδώρου και Ροδάνθη Καπαρού. Μένει να φανεί ποιος θα δεχθεί και με ποια σειρά θα μπουν, με αρκετούς να έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share