Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 11/1: «Θέλω να φύγω μαζί σου...» - «Ξεσπά» ο Μαρτίκας και προκαλεί «σεισμό» μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις πριν από το συμβούλιο

11 Ιανουαρίου 2023 09:09
Survivor All Star trailer 11/1: «Θέλω να φύγω μαζί σου...» - «Ξεσπά» ο Μαρτίκας και προκαλεί «σεισμό» μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι καταιγιστικές, με τους παίκτες να παλεύουν για την επιβίωσή τους και ήδη να έχουμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε, για τη σωματική και ψυχική της υγεία, να φύγει, καθώς όπως ανέφερε, το Survivor δεν είναι όλη η ζωή, ούτε και κάτι για το οποίο αξίζει να πάθουμε κάτι σοβαρό.

Survivor trailer: Τα δάκρυα του Μαρτίκα και η αποχώρηση

Ο Σπύρος Μαρτίκας, φυσικά, επηρεάζεται ψυχολογικά από αυτή την εξέλιξη και αυτό φαίνεται από το trailer του σημερινού (11/1) επεισοδίου. «Βρισηίδα μου ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου εχθές αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω», λέει μπροστά στις κάμερες μέσα σε λυγμούς.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, όμως, οι δύο ομάδες οφείλουν να παλέψουν για το έπαθλο ασυλίας, για το οποίο το Athensmagazine.gr γνωρίζει ήδη τον νικητή. Ένας ακόμη δύσκολος στίβος μάχης περιμένει τους παίκτες, διεκδικώντας μια μεγάλη ανάσα εν όψει της συνέχειας, καταφέρνοντας επιτέλους να φάνε, αν και μετά από αυτό το αγώνισμα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο, για να μάθουμε ποιος αποχωρεί.

Survivor All Star spoiler 11/1: Ακολουθεί τη Βρισηίδα στην έξοδο - Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που διώχνει το κοινό στο Survivor All Star

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star έχει έρθει γεμάτο ανατροπές, περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης κι έτοιμο να μας προσφέρει κάθε μέρα και διαφορετικές εκπλήξεις.

Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει, ότι σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Για την ακρίβεια, επειδή ακριβώς μιλάμε για μια... ειδική έκδοση του παιχνιδιού, η δοκιμασία είναι πιο μεγάλη από ποτέ, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν άντεξε και, μετά από μόλις τρία επεισόδια αποφάσισε να αποχωρήσει. «Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Μην με πιέζεται. Το εννοώ, παθαίνω κρίσεις, δεν είμαι τρελή. Δεν αντέχω. Δεν είναι η ζωή μας το Survivor, δεν θα πεθάνω εγώ για αυτό το παιχνίδι», άρχισε να φωνάζει, προτού αποχωρήσει οικειοθελώς σε πολύ δύσκολη κατάσταση, σωματικά και ψυχολογικά.

Survivor All Star: Ο πρώτος που αποχωρεί από τον φετινό κύκλο με την επιλογή του κοινού

Στο Athensmagazine.gr έχουμε... προαναγγείλει το ποιος θα έρθει στη θέση της, αλλά προς το παρόν προτεραιότητα έχει να μάθουμε το ποιος είναι ο πρώτος παίκτης, που θα φύγει μετά την ψήφο του κοινού. Και οι τέσσερις υποψηφιότητες, σαφώς, έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Ο Περικλής Κονδυλάτος φιγουράρει ως το μεγάλο φαβορί, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μπορεί να... πεινάει, αλλά σίγουρα από το προηγούμενο Survivor, όπου αγωνίστηκε, είχε δείξει πως είχε δυναμική, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος κι έχει επίσης τη δική του δημοτικότητα.

Σύμφωνα με τις αρχικές μας και... πολύ πρόωρες πληροφορίες, ο Περικλής Κονδυλάτος είναι αυτός, που μοιάζει πιο πιθανό από όλους να αποχωρήσει. Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα, όμως, με νεότερες πληροφορίες, καθώς έχουμε αναφορές περί ψηφοφορίας, που κινείται στο όριο, επομένως για την ώρα δεν έχουμε σαφή αποτελέσματα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share