Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 9/1: «Σεισμός» στον Άγιο Δομίνικο! Αποχωρεί οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

9 Ιανουαρίου 2023 19:17
Survivor All Star spoiler 9/1: «Σεισμός» στον Άγιο Δομίνικο! Αποχωρεί οικειοθελώς η Βρισηίδα Ανδριώτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star δεν είναι μονάχα το πιο λαμπερό, μα και το πιο σκληρό Survivor όλων των εποχών, κάτι που σημαίνει πως μόνο εύκολα δεν πρόκειται να περάσουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο.

Κάθε μέρα που θα περνά θα καθιστά πιο έντονη την κακουχία στα σώματά τους, με αρκετούς ήδη να... ψάχνονται για τροφή και να βρίσκονται σε απόγνωση, εξαιτίας των συνθηκών στον Άγιο Δομίνικο, με έξι μήνες μεγάλης δοκιμασίας να τους περιμένουν στο νησί.

Από νωρίς, μάλιστα, έχουμε και την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης. Αρκετές παίκτριες, ειδικά, μοιάζουν να δυσκολεύονται ήδη αρκετά, σωματικά και ψυχολογικά, αλλά μία εξ αυτών δεν άντεξε και αναμένεται να πάρει πολύ σύντομα το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο, για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Survivor All Star: Τέλος στην περιπέτεια για τη Βρισηίδα

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με τις τελευταίες φήμες να επιβεβαιώνονται πως δεν πρόκειται ούτε για την Κατερίνα Δαλάκα ούτε και για τη Μελίνα Μεταξά. Για τη δεύτερη ειδικά, πολλά είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και, πράγματι, δείχνει να είναι σε άσχημη κατάσταση, όμως δε θα αποχωρήσει.

Η Βρισηίδα, όμως, για ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους, όπως πληροφορείται το Athensmagazine.gr, φεύγει από το ριάλιτι και αμέσως... προθερμαίνεται αυτός που θα πάρει τη θέση της, αφού έχει γίνει γνωστό πως όποιος αποχωρεί, τον πρώτο καιρό, θα αντικαθίσταται.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share