Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor All Star Spoiler 9/1: Ασημακόπουλος, Μαριαλένα, Καραγκούνιας προσπάθησαν να βρουν φαγητό στη ζούγκλα - Τι συνέβη (Video)

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο

9 Ιανουαρίου 2023 11:27
Survivor All Star Spoiler 9/1: Ασημακόπουλος, Μαριαλένα, Καραγκούνιας προσπάθησαν να βρουν φαγητό στη ζούγκλα - Τι συνέβη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star Spoiler 9/1: Το ριάλιτι ξεκίνησε και οι Μαχητές πεινάνε, αφού έχασαν το έπαθλο του φαγητού και συνάμα και την ασυλία. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Τρεις παίκτες, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Τάκης Καραγκούνιας αποφάσισαν να βρουν φαγητό στη ζούγκλα και το επιχείρησαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας , έψαχναν φαγητό στη ζούγκλα και στο μέρος που τους επιτρεπόταν επομένως δεν θα δούμε στο συμβούλιο να γίνεται κάποιος χαμός και να πέφτουν οι πρώτες ποινές. Τι ακριβώς συνέβη στους παίκτες και προσπάθησαν να βρουν φαγητό στη ζούγκλα;

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, «Πρωινό Μας» σχετικά με το Survivor All Star:

Survivor spoiler 09/01: Γυναίκα φεύγει οικειοθελώς! Την Τετάρτη θα προβληθεί η αποχώρησή της!

Survivor spoiler 09/01: Πριν από λίγα λεπτά σας κάναμε την μεγάλη αποκάλυψη πως παίκτης του All Star αποχωρεί από τπον Άγιο Δομίνικο, δύο μόλις μέρες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης αυτός είναι... γυναίκα και πως βρίσκεται ήδη εκτός Survivor!

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα, λοιπόν, μια γυναίκα αποχώρησε κατ' επιλογή δική της, μετά από επικοινωνία με την παραγωγή! Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, επομένως πρόκειται για 100% επιβεβαιωμένη είδηση!

Survivor spoiler 09/01: Γυναίκα φεύγει οικειοθελώς! Την Τετάρτη θα προβληθεί η αποχώρησή της!

Η Φαίη Σκορδά, άρχισε να μαντεύει ποια μπορεί να είναι αναφέροντας το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα, λόγω του Φιντιρίκου, και της Βρισηίδας Ανδριώτου, λόγω ενός προβλήματος που έχει με τον αυχένα της!

Δυστυχώς η εκπομπή δεν έδωσε το όνομα, όπως ήταν φυσικό, και παρέπεμψε τους τηλεθεατές να δουν το επεισόδιο της Τετάρτης!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share