Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Survivor All Star: Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Ράκος η Κατερίνα Δαλάκα! Σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση τα κορίτσια του Survivor (Video)

Τι συνέβη λίγο πριν αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο

3 Ιανουαρίου 2023 13:06
Survivor All Star: Πλάνταξε στο κλάμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Ράκος η Κατερίνα Δαλάκα! Σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση τα κορίτσια του Survivor (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα φαινόταν να ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μιλούσε συνέχεια στο κινητό της.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star - Το καρφί της Σταυρούλας για τη Μαρία Αντωνά και το τρίτο πρόσωπο! «Φταίω τώρα να πω...» - Η μπηχτή του Βασάλου για τον Τριαντάφυλλο (Video)

Τι συνέβη και λύγισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Η παίκτρια την ώρα που η δημοσιογράφος της εκπομπής, Το πρωινό της έκανε ερωτήσεις για το αν θα της λείψει ο Χρήστος Δάντης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και γύρισε την πλάτη της στην κάμερα και ξέσπασε σε λυγμούς.

Να σας θυμίσουμε ότι η αθλήτρια που συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του Survivor, και ταξιδεύει αυτή την ώρα ξανά για τον Άγιο Δομίνικο, αυτή της η απόφαση παρότι αρχικά δεν άρεσε και πολύ στον Χρήστο Δάντη – όπως είχε η ίδια αποκαλύψει – τελικά βρίσκει τον τραγουδιστή να τη στηρίζει και πάλι.

Ο Χρήστος Δάντης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε το trailer και είχε γράψει: «Έλα ρε Ζήνα πολεμίστρια» προσθέτοντας μια καρδιά δίπλα στο όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κατερίνα Δαλάκα - Μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο

Η Κατερίνα Δαλάκα έφυγε και εκείνη σήμερα, 3 Γενάρη για τον Άγιο Δομίνικο! Όμως στα πλάνα που είδαμε στο αεροδρόμιο ήταν σκυθρωπή και στεναχωρημένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το πρωινό, η Κατερίνα Δαλάκα μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε το Πρωινό αυτό οφείλεται στον χωρισμό της, παρόλο που έγινε μία προσπάθεια επανασύνδεσης τα Χριστούγεννα… αλλά τελικά δεν είναι μαζί με τον Φιντιρίκο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς, λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης η Κατερίνα Δαλάκα.

Να σας θυμίσουμε ότι το Πρωινό μας πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει τον χωρισμό τους λέγοντας: «Είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είναι πια μαζί. Ήταν να ταξιδέψουν στον Παναμά, για να πάνε σε έναν γάμο φίλου τους, αλλά μια μέρα πριν το εισιτήριο δυστυχώς ακυρώθηκε. Η Κατερίνα δεν πήγε μαζί του. Χώρισαν την προηγούμενη μέρα. Ο χωρισμός φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός πως ο Δημήτρης δεν ήθελε η Κατερίνα να πάει στο Survivor All Star»!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share