Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor trailer 19/12: Γκότσης, Κατσούλης, Σχίζας, Μαρτίκας, Βαλαβάνη και... όλα τα παιδιά - Οι πρώτοι 11 για ένα ανεπανάληπτο Survivor All Star

Ένα ριάλιτι που κανείς δε θα ξεχάσει!

19 Δεκεμβρίου 2022 07:35
Survivor trailer 19/12: Γκότσης, Κατσούλης, Σχίζας, Μαρτίκας, Βαλαβάνη και... όλα τα παιδιά - Οι πρώτοι 11 για ένα ανεπανάληπτο Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Και ναι, είναι γεγονός! Το Survivor All Star έρχεται, με τους παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφουν... στον τόπο του εγκλήματος, ώστε να μας χαρίσουν νέες μοναδικές στιγμές.

Ο ΣΚΑΪ μας προετοιμάζει, σιγά σιγά, για την έναρξη του νέου κύκλου του Survivor, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιανουαρίου. Εκεί, όπου θα δούμε τις κορυφαίες προσωπικότητες στην ιστορία του παιχνιδιού, να γυρίζουν στον Άγιο Δομίνικο για μια μοναδική εμπειρία, με σαρωτικές αλλαγές να ετοιμάζονται παράλληλα.

Τα πρώτα trailer, δε, μας προϊδεάζουν για κάτι αξέχαστο. Μας αποκαλύπτουν, σιγά σιγά, το ποιους παίκτες θα παρακολουθήσουμε στο ριάλιτι και στο συνολικά έκτο κύκλο του, που θα συγκεντρώσει όλους, όσους αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί και να λάτρεψε... να τους μισεί, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

Survivor trailer 19/12: Η πρώτη... ενδεκάδα του All Star

Ανάμεσα στους κορυφαίους, λοιπόν, θα έχουμε ήδη τρεις νικητές, αφού στα trailer είδαμε τον Ηλία Γκότση, νικητή του Survivor 2, όπως και τους Σάκη Κατσούλη και Στάθη Σχίζα, νικητές των δύο τελευταίων Survivor. Και οι άλλοι οκτώ, που μας φανερώθηκαν προς το παρόν, δεν πάνε πίσω.

Ο φιναλίστ του πρώτου Survivor, Μάριος Πρίαμος, είναι παρών, μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Καρολίνα Καλύβα, τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Σπύρο Μαρτίκα, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και, φυσικά, τον Νίκο Μπάρτζη, που αναρωτήθηκε το... ποιος θα γυρίσει την μπιφτέκα φέτος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share