Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτική η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Όταν ο Χρήστος Δάντης μπήκε στη ζωή μου, είχε...»

Τι εξομολογήθηκε;

25 Οκτωβρίου 2022 13:53
Αποκαλυπτική η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Όταν ο Χρήστος Δάντης μπήκε στη ζωή μου, είχε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζει την πλήρη ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, με την ίδια να έχει εξηγήσει τον τρόπο, που γνωρίστηκαν, αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα.

Η ίδια είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Όλα Γκουντ», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση και τη γνωριμία της με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, έχοντας μόλις χωρίσει προτού ερωτευτούν.

Survivor 5: Η γνωριμία και... η πάλη με την ξαφνική δημοσιότητα

«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον Θυμό, που είπε στο Στην Υγειά μας. Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το Στην Υγειά μας. Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία», είπε αρχικά.

«Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο δε θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου ατον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό», συμπλήρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Κοντά στον θάνατο ο Χρήστος Δάντης - Το τροχαίο που κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Δάντη μίλησε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη. Μάλιστα οι δύο καλλιτέχνες έχουν μαζί ένα γιο, τον Χριστόφορο Δάντη. Με την ευκαιρία, δείτε τις δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει βιώσει στη ζωή της κάποιο θαύμα, η Κατερίνα Τοπαζη είπε: "Βιώνω άπειρα θαύματα καθημερινά. Ένα πολύ μεγάλο είναι όταν σώθηκα από ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαμε με τον Χρήστο (Δάντη). Είχα χτυπήσει πολύ άσχημα στο κεφάλι και σώθηκα. Έτσι βγήκε και ο γιος μου Χριστόφορος. Πριν ακόμα μείνω έγκυος, είχα πει πως αν κάνω αγόρι, θα τον βγάλω Χριστόφορο. Η πίστη μου στο Θεό είναι πάνω από όλα."

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share