Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Πιο παθιασμένοι από ποτέ Μαρτίκας και Ανδριώτου - Νέα σέξι ενσταντανέ μέσα στο νερό

Αναστάτωσαν το Instagram

25 Αυγούστου 2022 12:26
Survivor 5: Πιο παθιασμένοι από ποτέ Μαρτίκας και Ανδριώτου - Νέα σέξι ενσταντανέ μέσα στο νερό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πραγματικά αχώριστοι.

Μετά το τέλος του Survivor 5, οι δυο τους δηλώνουν και επίσημα ζευγάρι, κάνοντας διαρκώς διακοπές σε Ελλάδα και εξωτερικό (δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Πάρο).

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και από τότε που αποχώρησαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα, είναι συνεχώς μαζί.

Φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνουν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές και κάθε φορά που τους απαθανατίζει κάπου ο φωτογραφικός φακός είναι ασυγκράτητοι.

Αυτήν τη φορά η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram, όπου σε ορισμένες από αυτές βρίσκεται μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες ο Σπύρος τη φιλά με πάθος στο λαιμό κι η Βρισηίδα παραδίνεται στον έρωτά του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πριν από λίγες μέρες είχε εκφράσει τον έρωτά του στην Βρισηίδα κάνοντας μια ιδιαίτερη ανάρτηση.

«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσής του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει… Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω από την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου , που με καθηλώνει κάθε στιγμή», έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share