Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Από τον Άγιο Δομίνικο στην Πάρο τα «καυτά» φιλιά τους - Ζουν τον έρωτά τους στο νησί των Κυκλάδων Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας (photos)

Αχώριστοι!

12 Ιουλίου 2022 09:44
Survivor 5:  Από τον Άγιο Δομίνικο στην Πάρο τα «καυτά» φιλιά τους - Ζουν τον έρωτά τους στο νησί των Κυκλάδων Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την έντονη έλξη που ένιωσαν κατά τη διάρκεια που βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor, πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι.

Δείτε επίσης: «Ξέφυγε» μετά το Survivor η Βρισηίδα - Η αποκαλυπτική φωτογραφία

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης περνούν αρκετό χρόνο μαζί και παρά την χιλιομετρική απόσταση που έχουν μεταξύ τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου φροντίζει να επισκέπτεται συχνά την Αθήνα για να είναι κοντά στον αγαπημένο της.

μαρτικασ-ανδριωτου-σαρβαιβορ-παροσ-φιλια-12-7

«Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται… Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες στο Survivor» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σπύρος Μαρτίκας. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το Σαββατοκύριακο έκανε την πρώτη του απόδραση και ο προορισμός που επέλεξαν ήταν η Πάρος.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ταξίδεψαν για το κυκλαδίτικο νησί, θέλοντας να απολαύσουν οι δυο τους τον έρωτά τους, κάνοντας πράγματα που αγαπούν μαζί.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή και ο φαρμακοποιός κατά την παραμονή τους στην Πάρο, δημοσίευσαν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να προσέχει και να περιποιείται ιδιαίτερα την αγαπημένη του. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά και αγκαλιές ενώ έδειχναν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

«Θα κάνουμε κοινές διακοπές. Έχουμε προγραμματίσει να πάμε σε τρεις προορισμούς. Συζητάμε να συγκατοικήσουμε από τον Σεπτέμβριο» αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

μαρτικασ-ανδριωτου-σαρβαιβορ-παροσ-φιλια-12-7

Survivor 5: «Ποιος είναι ο σπόνσορας...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την σχέση της Βρισηίδας και του Μαρτίκα (photo)

Το φετινό Survivor 5 τα είχε όλα καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ήταν άκρως καταιγιστικές. Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας, ωστόσο αρκετοί είναι οι παίκτες οι οποίοι έχουν και συνεχίζουν να απασχολούν ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι δυο πρόσωπα τα οποία συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο για τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα. Μπορεί οι δυο τους στην αρχή να είχαν έρθει σε ρήξη, βέβαια λίγο αργότερα τους είδαμε να έρχονται ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Πλέον οι πρώην παίκτες του Survivor δεν διστάζουν να δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι. Μάλιστα και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες στιγμές.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share