Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Το μήνυμα του πρώην Survivor

8 Αυγούστου 2022 19:56
Survivor 5: Δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τις τελευταίες ώρες, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας, ο γνωστός hair stylist και πρώην παίκτης του Survivor 5 προχώρησε σε μια μακροσκελή δημοσίευση προς τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Αυτό είναι το βίντεο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που κάνει θραύση! Το μαγιό κόλαση και το χέρι που...

Ειδικότερα, ο Κωνσναντίνος Εμμανουήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε κατά πολύ. Ο πυρετός ανέβηκε 39,5 όπως είναι τις τελευταίες τρεις μέρες και ο βήχας έχει γίνει υπερβολικά έντονος σε σημείο που δεν μπορώ να μιλήσω».

«Ήρθα εσπευσμένα από τη Μύκονο σήμερα, θα με δει η γιατρός μου και προφανώς θα νοσηλευτώ κάποιες μέρες σε ένα νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Μόλις νιώσω καλύτερα θα είμαι πάλι κοντά σας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα σας τα οποία είναι πάρα πολλά και το εκτιμώ».

Όπως ήταν λογικό, δε, το προφίλ του make up artist και πρώην παίκτη του Survivor κατακλήστηκε από ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ νοσοκομείο

Survivor 5: «Πέρασε από δίπλα μου επιθετικά και με...» - Ξεμπρόστιασε τη Μαρία Αντωνά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και είχε αρκετά να πει, αποκαλύπτοντας κι ένα περιστατικό με τη Μαρία Αντωνά στον τελικό του Survivor 5.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μάλιστα και για το τραγούδι του, με τον Ατζούν να τον έχει παράλληλα στη λίστα του για το All Star.

Survivor 5: Το περιστατικό Αντωνά-Εμμανουήλ

«Τον μεγαλύτερο χαμό στο Survivor τον έκανα εγώ. Έχω αυτογνωσία και είμαι έντονος χαρακτήρας. Πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη και η Μαρία Αντωνά πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε πάρα πολύ έντονα. Αυτό με ενόχλησε και με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν έγινε κατά λάθος, δεν είμαι χαζός. Με έσπρωξε επιθετικά για να μου δείξει ότι δεν με βλέπει καν.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, με την κακή έννοια. Είναι εμμονικός μαζί μου και δεν με ξέρει σαν χαρακτήρα. Αν με γνωρίσει, θα αναθεωρήσει. Έχει μιλήσει πολύ άσχημα για μένα, ίσως έχει πάει με το μέρος της άλλης πλευράς. Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να μην επηρεάζεται από κανέναν και να έχει μια προσωπική άποψη».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε από την πλευρά του: «Η προσωπική μου άποψη διαμορφώθηκε από αυτά που είδα ως τηλεθεατής γιατί ως παίκτης δεν βρεθήκαμε στο Survivor. Να υπενθυμίσω στον Κωνσταντίνο ότι ακόμα ρωτούν τον Άρη σχετικά με αυτό το αστείο, που σε κάποια άλλη περίπτωση μπορεί σε κάποιον να είχε στοιχίσει το γάμο του, τη σχέση του…

Είπε πολύ άσχημα πράγματα και τώρα λέει ότι έβγαλε ένα τραγούδι με το οποίο θέλει να δείξει ότι σέβεται τους άλλους, αλλά καθόλου δεν σεβάστηκε. Για το σπρώξιμο της Μαρίας το είπε ο Κωνσταντίνος που είπε και για τον Άρη και τη Σοφιάνα και μετά είπε ότι τα έλεγε με τρολ. Τα είδε στον ύπνο του. Στο δάσος έφευγαν τέσσερα άτομα και αυτά που έλεγε δεν ήταν ούτε τρολ, ήταν αηδίες, απλά για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share