Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Πέθανε από ανακοπή...» - Η τραγωδία που «τσάκισε» τον Χρήστο Δάντη κι έφερε στο πλευρό του την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η απώλεια που τον λύγισε

3 Αυγούστου 2022 19:14
Survivor 5: «Πέθανε από ανακοπή...» - Η τραγωδία που «τσάκισε» τον Χρήστο Δάντη κι έφερε στο πλευρό του την Ασημίνα Χατζηανδρέου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης έχει περάσει από πολλές επιτυχίες στη ζωή του, αλλά έχει βιώσει και προσωπικές τραγωδίες, στις οποίες η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρισκόταν πάντα στο πλευρό του.

Ο τραγουδιστής, που προχώρησε σε ένα «ξέσπασμα» πρόσφατα, τον Ιούλιο του 2021 θρήνησε τον ετεροθαλή αδελφό του και σπουδαίο ηθοποιό του θεάτρου, Σάββα Αξιώτη, με τον οποίον έχουν την ίδια μητέρα. Ο ίδιος ο τραγουδοποιός είχε γνωστοποιήσει τη ξαφνική απώλεια που βίωσε, μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook.

Survivor 5: Τα λόγια του Δάντη για τον αδελφό του

«Καλοί μου φίλοι… Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σάββα Αξιώτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο και μετά ακολούθησαν πολλοί.

Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Από την ευγένεια, μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο, το διαφορετικό, το παράδοξο για τα καθιερωμένα. Συνεργαστήκαμε Από το “ξεμπάζωμα” του Θεάτρου του “Περιθώριο” στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα φώτα που “έπαιζα” και τις “Μπομπινες” με τις μουσικές στις παραστάσεις του, μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα, μεταξύ αυτών και το “Κομμάτια” που μετράει 22 χρόνια.

Ο Σάββας “έφυγε” στο σπίτι του στον Βύρωνα από ανακοπή. Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής που μας βοήθησε να βρούμε χώρο και το χρόνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο. Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του, τη Μάνα μας. Αντίο Σάββα.. Μαρία, Αλεξάνδρα, Χρήστος».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share