Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Survivor 5 - Ξεσπά ο Χρήστος Δάντης: «Όλη αυτή η κατάσταση μου έφερε μια κατάθλιψη» (Video)

Τι εξομολογήθηκε;

28 Ιουλίου 2022 12:47
Survivor 5 - Ξεσπά ο Χρήστος Δάντης: «Όλη αυτή η κατάσταση μου έφερε μια κατάθλιψη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης είχε μιλήσει πολύ πριν το Survivor 5 στην κάμερα του «Love It» και πιο συγκεκριμένα για τη δύσκολη περίοδο του lockdown και αποκάλυψε πως η όλη κατάσταση με την πανδημία του προκάλεσε κατάθλιψη.

«Καταθλιψάρα είναι αυτό που περνάω, δεν είναι κατάθλιψη. Όχι, δεν πέρασα κατάθλιψη κλινική αλλά όλο αυτό το πράγμα μου έχει φέρει μια κατάθλιψη», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής, ο οποίος σημείωσε για τη δουλειά του:

Δείτε επίσης: «Ο Χρήστος κι η οικογένειά μου δεν γνώριζαν ότι...» - Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλά ανοιχτά για το επόμενο βήμα στη σχέση της μετά το Survivor!

«Μιλάμε για μια δουλειά που είναι η πλέον ανταγωνιστική που από κει που ο γνωστός σου τραγουδιστής σου κάνει βούρτσα, ξαφνικά μετά από δυο τρία hits, δεν έχεις ούτε το τηλέφωνο του! Η δουλειά αυτή σε κάνει να γίνεσαι από ψώνιο μέχρι θηρίο. Είναι ελάχιστοι οι φίλοι και αυτοί που αγαπώ στον χώρο».

Ο ίδιος αποκάλυψε ακόμα: «Το “Παλιό Μου Παλτό” είχα παιδευτεί πολύ για να το πάρω. Ο Λάκης Παπαδόπουλος με ταλαιπώρησε πάρα πολύ ενώ η Σάννυ Μπαλτζή ήταν πάρα πολύ ανοιχτή. Ο Λάκης Παπαδόπουλος μου έβγαλε την ψυχή γιατί μία μου έλεγε ότι “δεν μου ταιριάζει το τραγούδι” και μία “μήπως ήταν καλύτερα να το πει ο ίδιος”. Είχαμε μια γιάφκα τότε με την σύζυγο του, Κατερίνα Παπαδοπούλου και το φτιάξαμε έτσι ώστε να μου το δώσει το τραγούδι».

«Το σίγουρο είναι ότι είμαι ροκάς για τους λαϊκούς και λαϊκός για τους ροκάδες. Οι λαϊκοί ακούν καμιά φορά με τα μάτια και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως συνάδει το σκουλαρίκι και αυτή η λίγο ακραία εμφάνιση με το λαϊκό τραγούδι», δήλωσε ακόμα ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε τη συνέντευξή του:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share