Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 31/07: Τέρμα οι χάρες από τον Ατζούν! Ο απαράβατος όρος σε παίκτες και ΣΚΑΪ για να γίνει το Survivor All Star

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

31 Ιουλίου 2022 14:16
Survivor spoiler 31/07: Τέρμα οι χάρες από τον Ατζούν! Ο απαράβατος όρος σε παίκτες και ΣΚΑΪ για να γίνει το Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Λίγο καιρό μετά το φινάλε του Survivor 5, στον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί κάνουν πλάνα για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, επιθυμώντας, όπως έχει εκφραστεί, να κάνουν την All Star έκδοση του παιχνιδιού.

Το Survivor All Star θα περιλαμβάνει, όπως σχεδιάζεται, όλους τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, αν και δεν είναι λίγα τα «εμπόδια», που έχουν συναντηθεί έως τώρα, σε τέτοιο βαθμό που γίνονται σκέψεις για το αν θα χρειαστεί να γίνει... παύση για έναν χρόνο και να γίνει μια δυναμική επαναφορά τη σεζόν 2023-2024.

Ο Ατζούν, φυσικά, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και ψάχνει λύσεις, ώστε να καταφέρει να επιστρέψουν άπαντες στον Άγιο Δομίνικο. Για το λόγο αυτόν, είναι αποφασισμένος να τα δώσει... όλα για όλα οικονομικά, δελεάζοντάς τους έτσι να πουν το «ναι» και να πάρουν το αεροπλάνο για το νησί.

Survivor spoiler: Η προϋπόθεση του Ατζούν και το «μούδιασμα» των παικτών

Κάπου εκεί, όμως, μπαίνει κι ένα «εμπόδιο» στις επαφές μεταξύ των παικτών, του ΣΚΑΪ και της παραγωγής. Αυτό, φυσικά, δεν αφορά τα χρήματα, αλλά έναν όρο που θέτει ο Ατζούν, ώστε να λάβουν οι παίκτες αυτά τα υπέρογκα ποσά κι έχει σχέση με κάτι, που φέτος ειδικά συζητήθηκε πολύ και σήκωσε... σκόνη, ειδικά με την ασυλία που απόλαυσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, ο Ατζούν έχει τονίσει πως σε μια τόσο ακριβή παραγωγή, όπου το έπαθλο θα είναι στα 200.000 ευρώ για τον νικητή, ο δεύτερος επίσης θα πάρει κάτι και, γενικά, οι παίκτες θα λάβουν τεράστια ποσά, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να παραβαίνουν τους κανόνες, όπως το να κλέψουν κάτι, να μιλούν με Ελλάδα εκτός του πλαισίου του επάθλου επικοινωνίας και άλλα σκηνικά, που στους προηγούμενους η παραγωγή έκανε... τα στραβά μάτια.

Κάπως έτσι, ο όρος που έχει θέσει είναι, ότι οι παίκτες με την παραμικρή αφορμή, που θα δίνουν, θα απομακρύνονται από το ριάλιτι επιβίωσης και θα έχουν πρόβλημα με την οικονομική συμφωνία τους, κάτι που οι περισσότεροι, που το άκουσαν, δεν το δέχθηκαν στην αρχή με ιδιαίτερη θέρμη. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, ανεβάζει κατακόρυφα την τιμή στους εβδομαδιαίους μισθούς, τονίζοντας όμως πως οι χάρες τελειώνουν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share