Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ταπί ο Γιώργος Ταλάντσεβ! Δεν είχε χρήματα για να πληρώσει στο φαρμακείο του Μαρτίκα & το έριξε στο τσιφτετέλι υπό τους ήχους του Χρήστου Δάντη

Το επικό βίντεο που ανέβασε το παρεάκι των πρώην survivors

28 Ιουλίου 2022 21:35
Survivor 5: Ταπί ο Γιώργος Ταλάντσεβ! Δεν είχε χρήματα για να πληρώσει στο φαρμακείο του Μαρτίκα & το έριξε στο τσιφτετέλι υπό τους ήχους του Χρήστου Δάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Έκπληξη στον Σπύρο Μαρτίκα έκανε ο Γιώργος Ταλάντσεβ και επισκέφτηκε το φαρμακείο του στο Κερατσίνι με σκοπό να ψωνίσει φάρμακα αλλά δεν είχε χρήματα. Ενώ, τίτλοι τέλους φαίνεται να ρίχνει το Survivor All Star πριν καν αρχίσει!

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, που μαζί με το φαρμακοποιό, έζησαν τις πιο απίστευτες περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο, τον επισκέφθηκε στον χώρο εργασίας του για να ανταλλάξουν τα νέα τους τώρα που επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους.

O «Τάλα» όμως είχε παιχνιδιάρικη όρεξη και έτσι γύρισε ένα απολαυστικό βίντεο για το TikTok στο οποίο «σηκώνει»το φαρμακείο με τις αγορές του αλλά δεν έχει λεφτά να πληρώσει κι έτσι το ρίχνει στο… τσιφτετέλι.

Ποιο τραγούδι επέλεξε για τον χορό του; Κούνησε, λοιπόν, το κορμί του υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού «μας τέλειωσαν τα λεφτά…» του Χρήστου Δάντη, συντρόφου της επίσης συμπαίκτριάς τους Ασημίνας Χατζηανδρέου, με την οποία στο Survivor o «στρατηγός» Μαρτίκας ήταν άσπονδοι «εχθροί».

«Τάλα κλαίω μαζί σου» σημείωσε στο βίντεο που αναδημοσίευσε ο φαρμακοποιός του Survivor.

Survivor 5 - «Ασπίδα» η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Όταν γνώρισα τον Χρήστο Δάντη είχε πολλά...»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ πριν μερικές μέρες. Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση αλλά και τη γνωριμία της με τον Χρήστο Δάντη.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Ζει... και αναπνέει για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης - Το βίντεο με τις ιδιαίτερες στιγμές τους

«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον Θυμό, που είπε στο «Στην Υγειά μας». Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το «Στην Υγειά μας». Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία» πρόσθεσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου ατον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό», συμπλήρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share