Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Αποκαλυπτικός ο Κατσαούνης: «Εγώ έκανα μεγάλο αγώνα για τον...» (Video)

Τι δήλωσε στις κάμερες;

17 Ιουλίου 2022 11:43
Survivor 5 -  Αποκαλυπτικός ο Κατσαούνης: «Εγώ έκανα μεγάλο αγώνα για τον...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα του «Open Weekend» μίλησε ο Γιώργος Κατσαούνης που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5.

Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση του με τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο Στάθης Σχίζας το survivor, γιατί ήταν σα να το κέρδισα εγώ».

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Παραδομένος στην Παναγιώταρου ο Σχίζας: Το σημάδι στο κορμί του για χάρη της & το ενδεχόμενο γάμου!

Δείτε το βίντεο:

Survivor 5 - Κόλαφος ο Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Άρης Σοϊλέδης με απείλησε off camera, με έλεγε "μπατίρη"» - Το «καρφί» για την Αντωνά (Video)

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» για το Survivor 5 και αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση του με τον Σοϊλέδης, ενώ δε δίστασε να καρφώσει τη στάση της Μαρίας Αντωνά.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Σπύρος Μαρτίκας: «Με στεναχωρεί που…» – Αποκαλύψεις για την Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)

«Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας και συνέχισε λέγοντας πως δεχόταν bullying. Ακόμα, αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα, στην κόρη του, αλλά και στη σχέση του με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε και τη Μαρία Αντωνά, τονίζοντας πως στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον αγαπημένο της, δεν του έκανε καλό τελικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share