Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Σπύρος Μαρτίκας: «Με στεναχωρεί που…» – Αποκαλύψεις για την Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)

Τι ανέφερε ο φαρμακοποιός;

15 Ιουλίου 2022 10:55
Survivor 5 - Σπύρος Μαρτίκας: «Με στεναχωρεί που…» – Αποκαλύψεις για την Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Love it» πριν μερικές μέρες.

Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση τους μετά το παιχνίδι, ενώ έπαιξαν και παιχνίδι για να δουν πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλον.

Δείτε επίσης: Survivor: Ερωτευμένα πιτσουνάκια στη Μύκονο - Συνεχίζουν αχώριστοι τις διακοπές τους Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο Σπύρος και η Βρισηίδα είναι ένα από τα φετινά ζευγάρια που προέκυψαν στο Survivor 5 και η σχέση τους από ότι φαίνεται είναι αρκετά δυνατή.

Μιλώντας για τη σχέση τους που τόσο συζητήθηκε μέσα στο reality επιβίωσης ο Σπύρος Μαρτίκας είπε μεταξύ άλλων: «Μας στεναχώρησαν που δεν πίστεψαν αυτή τη σχέση. Δεν είχαμε σκοπό να απογοητεύσουμε κανέναν».

«Αυτό που είχαμε το ξεκινήσαμε από την ένωση, αλλά το κρατούσαμε κρυφό. Ώσπου κάποια στιγμή είπα δεν αντέχω άλλο θέλω να σε αγκαλιάσω. Οπότε ξαφνικά έγινε το μπαμ και όλοι αναρωτήθηκαν πώς έγινε αυτό» είπε με τη σειρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στη συνέχεια ρώτησε τη Βρισηίδα αν ζηλεύει με την πρώην παίκτρια να απαντάει: «Ζηλεύω, αλλά όχι πάρα πολύ γιατί δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα. Είναι πάρα πολύ σωστός και πιστός. Σκέψου έχω Face ID στο κινητό του, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει» παραδέχτηκε η Βρισηίδα.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share