Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Τυχερός ο Άρης Σοϊλέδης: Με αυτόν τον σέξι τρόπο τον ξυπνάει η Μαρία Αντωνά (Video)

Θα ήθελαν να είναι πολλοί στη θέση του

16 Ιουλίου 2022 10:59
Survivor 5 - Τυχερός ο Άρης Σοϊλέδης: Με αυτόν  τον σέξι τρόπο τον ξυπνάει η Μαρία Αντωνά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει επανέλθει στην καθημερινότητά του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 5.

Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής, που έφτασε μέχρι τον τελικό του ριάλιτι, προσπαθεί να χαλαρώσει μαζί με τους αγαπημένους του.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Σπύρος Μαρτίκας: «Με στεναχωρεί που…» – Αποκαλύψεις για την Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)

Ο Άρης Σόϊλέδης μαζί με την Μαρία Αντωνά περνάνε όμορφες στιγμές και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους -επιτέλους- μαζί στην Σκόπελο.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Άρης Σοϊλέδης από το νησί των Σποράδων βλέπουμε και το γλυκό φιλί με το οποίο τον καλημερίζει η σύντροφός του.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Μαρία Αντωνά και μία πόζα της δίπλα στην πισίνα με ολόσωμο μαγιό.

Δείτε τις δημοσιεύσεις

Survior 5: Τρισευτυχισμένη στη πρόβα νυφικού της η Σταυρούλα Χρυσαειδή - "Είναι η πρώτη μου πρόβα μετά..." (video)

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά από σχεδόν 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, είναι έτοιμη να απολαύσει το καλοκαίρι της μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο μάλιστα θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως είναι ήδη γνωστό. Γι' αυτό έχει επιστρέψει ήδη στις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Τριβυζά με εντατικούς ρυθμούς.

Η ίδια μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε κατάστημα με νυφικά για την πρώτη πρόβα της, όπου την συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής Love It, όπου παραχώρησε δηλώσεις, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 15/7.

H αθλήτρια είχε στο πλευρό της, τον αγαπημένο της φίλο, Στάθη Σχίζα και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, προκειμένου να πάρει και μια δεύτερη από τους φίλους της.

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη συνέχεια, περιέγραψε πως αισθάνεται με τις ετοιμασίες του γάμου της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά την ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

«Δοκιμάζω νυφικά, είναι η πρώτη μου πρόβα μετά το Survivor. Ένιωσα περίεργα όταν με πρωτοείδα με νυφικό. Το είχε οργανώσει πολύ υπερπαραγωγή. Είχαμε πάει διακοπές στη Μαγιόρκα και πήγαμε σε ένα νησάκι απέναντι εκείνη την ημέρα, σε ένα εστιατόριο που ήταν μέσα σε βράχο.

Εκεί ήταν αγχωμένος και ιδρωμένος και κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να περάσουμε την υπόλοιπη μας ζωή μαζί και εγώ τα έχασα. Του είπα ναι και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ» αποκάλυψε η μέλλουσα νύφη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share