Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Της έτριβε τα πόδια και αυτή... - Τρυφερά ενσταντανέ για Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου στην Πάρο (video)

Ο απόλυτος έρωτας

9 Ιουλίου 2022 17:07
Survivor 5: Της έτριβε τα πόδια και αυτή... - Τρυφερά ενσταντανέ για Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου στην Πάρο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέπτυξαν έναν πολύ ισχυρό δεσμό κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 5. Αφού το παιχνίδι τελείωσε, όπως επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι στον τελικό κόβοντας γαμήλια τούρτα, είναι πλέον κανονικά σε σχέση και, μάλιστα, αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στην Πάρο. Με την ευκαιρία, δείτε την θερμή αγκαλιά ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Βαλάντη.

Οι διακοπές του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά το Survivor 5

Το πρωί του Σαββάτου 9/7 το γνωστό μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από story που δείχνει κάποια από τα στιγμιότυπά τους μέσα στη μέρα και, όπως φαίνεται, ο φαρμακοποιός την προσέχει πολύ αφού της βάζει βάζει αντηλιακό στο κορμί της για να μην καεί.

Λίγο αργότερα, η ίδια ανέβασε έναν αγώνα τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένουν, για το ποιος θα φτάσει στην άλλη άκρη νωρίτερα, και αυτό γιατί στο ριάλιτι επιβίωσης δεν πρόλαβαν ποτέ να παίξουν ο ένας ενάντια στον άλλο.

Έτοιμοι για το επόμενο «βήμα»: Γάμος για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα αμέσως μετά το Survivor 5;

Ο Στάθης Σχίζας είναι σίγουρα πανευτυχής ως ο νικητής του Survivor 5, έχοντας «βράχο» στο πλευρό του την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την χαρά τους να μην έχει όρια.

Ο πρώην παίκτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό secret μαζί με την καλή του και μέσα από τα όσα δήλωσαν διέψευσαν συζητήσεις, που τους θέλουν να... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share