Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Κι όμως έγινε - Τα βρήκαν στον αέρα και αγκαλιάστηκαν Βαλάντης-Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Όσο περνάει ο καιρός...»

9 Ιουλίου 2022 14:42
Survivor 5: Κι όμως έγινε - Τα βρήκαν στον αέρα και αγκαλιάστηκαν Βαλάντης-Λάμπρος Κωνσταντάρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βαλάντης βρέθηκε σήμερα (9/7) καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και έκανε την έκπληξη, αφού πραγματοποίησε μια κίνηση, που κανείς εκ των παικτών του Survivor 5 δε θα περίμενε.

Είναι γνωστό, πως στην εκπομπή συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος ήταν την ίδια περίοδο με τον τραγουδιστή στο παιχνίδι. Οι ίντριγκες και οι κόντρες είναι γνωστό, πως ήταν πολλές και έτσι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά. Ο Βαλάντης από τη μεριά του έχει κατηγορήσει ανοιχτά την παραγωγή για όλο αυτό, όμως έχει αποφασίσει να τα αφήσει όλα πίσω του.

«Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα καταλαγιάζουν».

Survivor 5: «Βόμβα» του Βαλάντη - «Είναι εγκληματίες, απάνθρωποι...»

Ο Βαλάντης για ακόμη μια φορά δε... μάσησε τα λόγια του και τα έβαλε με την παραγωγή του Survivor, κατηγορώντας την ευθέως για τον τρόπο, με τον οποίο δημιούργησε και διαχειρίστηκε την προσωπικότητά του.

Ο τραγουδιστής, που έχει τονίσει ξανά πως θέλει να το πάει... μέχρι τέλους, αναφέρθηκε στο ριάλιτι, μέσα από τη συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα», με ιδιαίτερη μνεία στο… μοντάζ που άλλαξε εντελώς το πρόσωπό του προς το κοινό.

«Όταν γύρισα στην Ελλάδα, είδα αυτό το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα.

Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον του reality θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι. Έχω δει κάποιες σκηνές και εμπεριέχονται μέσα στην αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κύριου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας» τόνισε ο Βαλάντης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share