Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 27/06: Αυτός κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και... τρέχει για Γαλάτσι!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην την συνεχίζετε!

25 Ιουνίου 2022 11:47
Survivor spoiler 27/06: Αυτός κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και... τρέχει για Γαλάτσι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 27/06: Ένας πέμπτος κύκλος γεμάτος συγκινήσεις στο Survivor ολοκληρώνεται. Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε εξαιτίας της αποχώρησης του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος «έσπασε» όλα τα κοντέρ, ξεπερνώντας σε παραμονές ακόμη και τον Τριαντάφυλλο και γράφοντας ιστορία στο παιχνίδι.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πια, είναι στην τελευταία του εβδομάδα, ως προς την παραμονή των έξι εναπομεινάντων παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Μετά από έξι μήνες γεμάτους δυσκολίες από όλες τις απόψεις, αν και πλέον οι περισσότεροι παίκτες μπήκαν μετά το Δεκέμβριο και μονάχα δύο κορίτσια έχουν φτάσει μέχρι το τέλος από την πρεμιέρα του φετινού κύκλου (Ασημίνα, Μαίη), είναι η ώρα να φτάσουν μέχρι το Άλσος Βεΐκου, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την κούπα.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει την δεύτερη ασυλία και βρίσκεται... μια ανάσα από το Γαλάτσι

Την Κυριακή 26/06 θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την 1η ατομική ασυλία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψηφοφορία που θα βγάλει και τον πρώτο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, νικητής για ακόμη μια φορά θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δικαιολογημένα θεωρείται κι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για φέτος.

Την Δεύτερα 27/6 ωστόσο αναμένεται ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 και το Athensmagazine.gr σας έχει από τώρα το όνομα του παίκτη που κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία και αυτός είναι ο Νίκος Γιάννης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share