Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 26/06: Αυτός κερδίζει την πρώτη ασυλία και... τρέχει για Γαλάτσι!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Ιουνίου 2022 16:39
Survivor spoiler 26/06: Αυτός κερδίζει την πρώτη ασυλία και... τρέχει για Γαλάτσι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ένας πέμπτος κύκλος γεμάτος συγκινήσεις στο Survivor ολοκληρώνεται. Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε εξαιτίας της αποχώρησης του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος «έσπασε» όλα τα κοντέρ, ξεπερνώντας σε παραμονές ακόμη και τον Τριαντάφυλλο και γράφοντας ιστορία στο παιχνίδι.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πια, είναι στην τελευταία του εβδομάδα, ως προς την παραμονή των έξι εναπομεινάντων παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Μετά από έξι μήνες γεμάτους δυσκολίες από όλες τις απόψεις, αν και πλέον οι περισσότεροι παίκτες μπήκαν μετά το Δεκέμβριο και μονάχα δύο κορίτσια έχουν φτάσει μέχρι το τέλος από την πρεμιέρα του φετινού κύκλου (Ασημίνα, Μαίη), είναι η ώρα να φτάσουν μέχρι το Άλσος Βεΐκου, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την κούπα.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ασυλία και βρίσκεται... μια ανάσα από το Γαλάτσι

Η τελευταία εβδομάδα στο νησί, που ξεκινά αυτή την Κυριακή (26/6), μας φέρνει αμέσως το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας. Εκεί, όπου το φαβορί είναι ξεκάθαρο και δεν είναι άλλο από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είχε κερδίσει και όλες τις προηγούμενες ασυλίες, στις οποίες είχε ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφιστεί από κανέναν.

Είναι σαφές, ότι οι ασυλίες είναι ζήτημα... ζωής και θανάτου πια για τους παίκτες, οι οποίοι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να μην χρειαστεί να είναι υποψήφιοι και να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι, στην τελική τετράδα που θα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού. Θα νικήσει ξανά το φαβορί, επομένως, ή θα έχουμε κάποια ανατροπή;

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν αφήνει περιθώριο και... τρέχει για Γαλάτσι. Κερδίζει αυτή την πρώτη ασυλία και παίρνει το προβάδισμα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι άλλοι πέντε στην ψηφοφορία για την αποχώρηση, που θα είναι «διπλή», εντείνοντας το θρίλερ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share