Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 21/06: Αυτός είναι ο νικητής στη δεύτερη ασυλία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

21 Ιουνίου 2022 20:51
Survivor spoiler 21/06: Αυτός είναι ο νικητής στη δεύτερη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Κάθε εβδομάδα, που περνά τον τελευταίο καιρό στο Survivor 5, είναι και για τους παίκτες ακόμη ένα «βήμα», ώστε να φτάσουν στον τελικό τους στόχο, ο οποίος και δεν είναι άλλος από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον νικητή στο Άλσος Βεΐκου.

Άπαντες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αφού έχουν φτάσει πολύ μακριά, ώστε να τα παρατήσουν πια. Οι παίκτες, που έχουν απομείνει σε αυτό το ράλι ηρωισμού, είναι επτά και το τηλεοπτικό κοινό έχει τη δύναμη να αποφασίσει το ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος, όπως και το ποιος θα κόψει πρώτος το «νήμα» για τη μεγάλη νίκη στο ραντεβού του Γαλατσίου.

Όλοι οι παίκτες, βέβαια, θα έχουν να κουβαλήσουν σπουδαίες αναμνήσεις μαζί τους, μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι με εμπειρίες ζωής, που θα έχουν να διηγούνται για τα επόμενα πολλά χρόνια στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το σημαντικό, βέβαια, είναι για την ώρα όχι τόσο το τι θα αφηγούνται στο μέλλον, αλλά το τι θα πετύχουν στο παρόν.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Ο πιο... κοντινός στόχος, πάντως, είναι η ατομική ασυλία, η οποία για τους έξι αποτελεί θέμα εγωισμού, καθώς όσα μετρούν, κερδίζονται από τον Άρη Σοϊλέδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής κερδίζει μονίμως, τόσο σε ασυλίες όσο και σε έπαθλα φαγητού, στο δικό του δρόμο που έχει χαράξει, με την υποστήριξη από μεγάλη μερίδα του κόσμου, για να σηκώσει την κούπα.

Θα είναι, όμως, και αυτός που θα πάρει τη δεύτερη ασυλία; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, πράγματι ο Σοϊλέδης επικρατεί και σε αυτό το αγώνισμα, με αποτέλεσμα να κάνει άλλο ένα... άλμα τίτλου και να στενοχωρήσει ξανά τον Σπύρο Μαρτίκα μέσα στη διαμάχη τους, αφού θα είναι ασφαλής και αυτή την εβδομάδα και δε θα μπορεί να ψηφιστεί, όντας με κάθε βεβαιότητα στην τελική εξάδα. Για οριστική πληροφόρηση, όμως, θα επανέλθουμε σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share