Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor trailer 21/06: «Πώς τολμάς ρε - Δε σου επιτρέπω αλλιώς...» - Έρχονται... στα χέρια Μαρτίκας και Σοϊλέδης μπροστά στον Λιανό!

Πανικός μπροστά σε όλους τους παίκτες!

21 Ιουνίου 2022 07:41
Survivor trailer 21/06: «Πώς τολμάς ρε - Δε σου επιτρέπω αλλιώς...» - Έρχονται... στα χέρια Μαρτίκας και Σοϊλέδης μπροστά στον Λιανό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Η ένταση ανεβαίνει ακόμη περισσότερο στο Survivor 5, με το ριάλιτι επιβίωσης να φτάνει στο τέλος του και τους παίκτες του να κοιτούν το έπαθλο, θέλοντας να φτάσουν για αρχή στην τελική τετράδα, που θα βρεθεί ενώπιον του κοινού στο Άλσος Βεΐκου.

Στο σημερινό (21/6) επεισόδιο, η κόντρα Άρη Σοϊλέδη και Σπύρου Μαρτίκα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο. Ο φαρμακοποιός για άλλη μια φορά τα βάζει με το συμπαίκτη του, αποκαλώντας τον ως όχι και τόσο καλό άνθρωπο, αν και αγωνιστικά εξαιρετικό, αναφέροντας για τον εαυτό του πως είναι αξιοπρεπής και στους δύο τομείς.

Survivor trailer: Η «μάχη» της δεύτερης ασυλίας και τα... αίματα που ανεβαίνουν στο συμβούλιο

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η ασυλία είναι που μετρά και οι παίκτες θα αναμετρηθούν για άλλη μια φορά στο σχετικό αγώνισμα. Είναι δεδομένο, ότι ο Σοϊλέδης έχει το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, αλλά όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να νιώσουν ασφαλείς, με τον κορυφαίο παίκτη του ριάλιτι αγωνιστικά πάντως να εξακολουθεί να μην είναι ψύχραιμος όταν χάνει.

Στο συμβούλιο, πάντως, λίγο αργότερα θα μεταφερθεί η διαμάχη των δύο προαναφερθέντων παικτών, με τον Μαρτίκα να βάζει στο στόχαστρο, εκτός της Ασημίνας Χατζηανδρέου, τη Μαίη Εμμανουηλίδου, καθώς βρίσκεται επίσης στην παρέα του πρώην ποδοσφαιριστή. Εκείνος, όμως, με τη σειρά του ρίχνει τα «βέλη» του στον Μαρτίκα, ζητώντας του να σταματήσει να μιλά με άσχημο τρόπο στην πρωταθλήτριά μας.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share