Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/06: «Θα σε...» - Χαμός μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου! Η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα που έφερε αντιδράσεις

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

10 Ιουνίου 2022 09:00
Survivor spoiler 10/06: «Θα σε...» - Χαμός μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου! Η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα που έφερε αντιδράσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 10/06: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί επισήμως η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες στο Athensmagazine.gr! Ήταν μαθητικά βέβαιο, όπως και οι επόμενοι παίκτες που θα ακολουθήσουν καθώς πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Χτες λοιπόν η Βρισηίδα άκουσε από το στόμα του Γιώργου Λιανού πως είναι εκείνη που πρέπει να μαζέψει τα πράγματά της και να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα. Έβαλε τα κλάματα (όπως ήταν αναμενόμενο), χαιρέτισε συμπαίκτες και αντιπάλους και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Φτάνοντας στον Σπύρο Μαρτίκα, οι κάμερες δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γράφουν! Η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη φορά φέτος που είδαμε παίκτη που αποχωρεί να αποχαιρετά και παίκτες από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά μπροστά στην τηλεθέαση τι να κάνουμε; Ο Σπύρος φάνηκε σκληρός, προσπάθησε να μην βγάλει προς τα έξω την στεναχώρια του, όμως η αλήθεια είναι πως λύγισε.

Φεύγοντας η Βρισηίδα, την πήρε αγκαλιά και της ψυθίρισε στο αυτί πως θα την περμένει όταν βγει έξω, να συναντηθούν και να μιλήσουν σε άλλες συνθήκες, ενώ της τόνισε πως θα ήθελε να χαμογελά συνέχεια τώρα που το ταξίδι του Survivor τελειώσε για την ίδια!

Δείτε την στιγμή της αποχώρησής της στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share