Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 09/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η απόλυτη «βόμβα» στο Survivor 5! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

9 Ιουνίου 2022 20:13
Survivor spoiler 09/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η απόλυτη «βόμβα» στο Survivor 5! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 ολοκληρώνει τον κύκλο του για αυτή την πολύ κρίσιμη εβδομάδα, που σηματοδοτεί, ότι στο εξής μόνο δυνατοί παίκτες θα αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που θα γίνει και στο τέλος του σημερινού (9/6) επεισοδίου.

Έχει απομείνει, άλλωστε, μονάχα ένας μήνας, για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό στο Άλσος Βεΐκου, εκεί όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και θα κερδίσει, μαζί με όλα τα υπόλοιπα, το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μέχρι τότε, φυσικά, υπάρχει λίγος ακόμη καιρός και άπαντες δίνουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους, για να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη, λοιπόν, και αυτό φαίνεται και από το ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Από την κάλπη βγήκαν για αυτή την εβδομάδα για δέκατη φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, για πολλοστή και η Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρίσκεται στον τάκο για πρώτη φορά στην πορεία του στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, αναμένοντας να δει το τι απήχηση έχει, τελικά, στο τηλεοπτικό κοινό.

Survivor spoiler: Στα όρια η ψηφοφορία, αυτός φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Πρόκειται, λοιπόν, για την ίσως πιο αμφίρροπη ψηφοφορία του φετινού κύκλου για το Survivor και είναι σίγουρο, ότι θα χαθεί από αυτό κάποιος πολύ ισχυρός παίκτης, με τους πρώτους δύο να έχουν απασχολήσει από την αρχή με τη στάση, και δη το ειδύλλιό τους εσχάτως, ενώ ο τρίτος ξεχώρισε για τις αγωνιστικές του ικανότητες.

Ποιος, όμως, θα κόψει τη δίαιτα της καρύδας και θα πάρει το εισιτήριο για την επιστροφή στην Ελλάδα; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η ψηφοφορία έχει κινηθεί πολύ οριακά και για τους τρεις, με την παραγωγή για πρώτη φορά να είναι πολύ προσεκτική στις λεπτομέρειες των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού. Και δεν έχουμε πολύ περισσότερα να σας πούμε, προς το παρόν, για να σας κάνουμε σοφότερους, αν και μαθαίνουμε πως μάλλον η Βρισηίδα έχει το μειονέκτημα έναντι των δύο αγοριών, χωρίς όμως να σας πληροφορούμε οριστικά για το αν φεύγει. Για αυτή την πληροφορία, θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερη ενημέρωση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share