Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor trailer 09/06: «Τελειώνει από το Survivor 5...» - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!

Η πιο κρίσιμη ώρα, μέχρι την επόμενη, ήρθε!

9 Ιουνίου 2022 07:31
Survivor trailer 09/06: «Τελειώνει από το Survivor 5...» - Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 οδηγείται στο τέλος του ως προς την εβδομάδα αυτή, που διανύσαμε και είχε πολλές στιγμές αγωνίας, με την κορύφωση να έρχεται στο συμβούλιο του νησιού, αφού ένας πολύ ισχυρός παίκτης θα αποχωρήσει.

Ο «πόλεμος» γίνεται ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου. Μπορεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ να είναι ο τελευταίος υποψήφιος, που βγήκε από την κάλπη, και μάλιστα δοκιμαζόμενος για πρώτη φορά, αλλά το πρώην ζευγάρι φυσικά μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ριάλιτι επιβίωσης εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Survivor trailer: Το αγώνισμα με μεγάλο έπαθλο και η ανακοίνωση του τέλος

Οι παίκτες, πάντως, προτού ακούσουν από τον Γιώργο Λιανό ποιος είναι εκείνος, που θα... σταματήσει τη δίαιτα της καρύδας και θα γυρίσει στην Ελλάδα, έχουν έναν τελευταίο αγώνα επάθλου, πολύ κρίσιμο, καθώς άπαντες χρειάζονται έστω και μια μικρή ανάσα, για να συνεχίσουν σε αυτό τον τελευταίο μήνα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής, στο τέλος του σημερινού (9/6) επεισοδίου, συγκεντρώνει τους παίκτες στο συμβούλιο και τους ανακοινώνει το αποτέλεσμα της ετυμηγορίας του τηλεοπτικού κοινού, με άπαντες να αγωνιούν για το ποιος δε θα τα καταφέρει.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share