Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Survivor spoiler 8/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το τρίτο και τελευταίο αγώνισμα ασυλίας

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

8 Ιουνίου 2022 20:23
Survivor spoiler 8/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το τρίτο και τελευταίο αγώνισμα ασυλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 8/6: Το Survivor 5 οδηγείται προς το φινάλε του, με την αγωνία να κορυφώνεται στο ριάλιτι επιβίωσης και τους εννέα παίκτες, που βρίσκονται τώρα σε αυτό, να αναζητούν τον τρόπο να εξασφαλίσουν λίγο ακόμη την επιβίωσή τους, τόσο πρακτικά όσο και με τη στήριξη του κοινού, για να φτάσουν έως το Γαλάτσι.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει και άπαντες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής, παρουσιάζοντας τα δικά τους «όπλα». Άλλοι, άλλωστε, είναι ισχυροί αγωνιστικά και άλλοι κάνουν καλό ριάλιτι, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις, σαν του Άρη Σοϊλέδη, υπάρχουν και παίκτες που τα πάνε περίφημα και στα δύο.

Η εβδομάδα, που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή (5/6) φαίνεται πως θα είναι η πιο αμφίρροπη, αφού ήδη το... πρώην ζευγάρι του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου βρίσκεται στην κρίση του κοινού, αν και δε θα είναι μόνοι τους. Κι αυτό, γιατί μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού περί τέλους των ατομικών ασυλιών και ταυτόχρονης αύξησης των ομαδικών ασυλιών από δύο σε τρεις, θα χρειαστεί κάποια από τις δύο ομάδες να ψηφίσει δεύτερη φορά μες στη βδομάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες πιθανότητες να χάσει κάποιον παίκτη της.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει την τρίτη ασυλία

Αυτό είναι και το βασικό ζήτημα του σημερινού (8/6) αγωνίσματος ασυλίας, το οποίο και θα κρίνει τον τρίτο υποψήφιο, είτε κάνοντας πιο αμφίρροπη την κατάσταση είτε βάζοντας ένα... εύκολο θύμα, για να συνεχιστεί η κόντρα ανάμεσα στους δύο άλλοτε ερωτευμένους παίκτες, αν και σε κάθε περίπτωση κανείς δεν πρέπει να νιώθει ασφαλής.

Ποιος θα είναι, λοιπόν, αυτός που θα πάρει την ασυλία; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η μπλε ομάδα... αποκαθιστά την τάξη και επικρατεί, αναγκάζοντας την κόκκινη να ψηφίσει ξανά και να βρεθεί σε κίνδυνο να χάσει εκ νέου παίκτη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share