Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 07/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μένουν όλοι «κάγκελο» στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

7 Ιουνίου 2022 20:53
Survivor spoiler 07/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μένουν όλοι «κάγκελο» στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φτάσαμε, πια, στην τελική ευθεία του Survivor 5, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να χρειάζεται ένα μήνα για την ολοκλήρωσή του, όταν και ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το ποιος είναι ο νικητής, με άπαντες τους παίκτες να παλεύουν να φτάσουν μέχρι το φινάλε, ελπίζοντας καθένας να κόψει πρώτος το «νήμα».

Η κατάσταση είναι κρίσιμη και κάθε μέρα μπορεί να έχει τη δική της σημασία στην προσπάθεια των παικτών να μείνουν όρθιοι μέχρι το τέλος, ευελπιστώντας πως οι εβδομάδες που περνούν δεν είναι οι τελευταίες και θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το Άλσος Βεΐκου, ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, πάντως, βάζει τους εννέα παίκτες, που προσεχώς θα γίνουν οκτώ, σε ολοένα μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς οι ασυλίες είναι πια τρεις στην εβδομάδα και όχι δύο, με βάση όσα ανέφερε στο τελευταίο επεισόδιο, με συνέπεια ο Σπύρος Μαρτίκας να περιμένει άλλους δύο, για να φανεί ποιον θα στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor spoiler: Ο δεύτερος υποψήφιος δίπλα στον Μαρτίκα

Έχοντας μπει, πια, στον Ιούνιο, όλες οι ψηφοφορίες σίγουρα εγκυμονούν εκπλήξεις και το ίδιο θα ισχύσει, φυσικά, και για τη σημερινή (7/6), με ένα ισχυρό χαρτί της παραγωγής για το φετινό παιχνίδι να βρίσκεται στον τάκο, δίπλα στον φαρμακοποιό που επίσης έχει προκαλέσει αίσθηση και θα είναι υποψήφιος για δέκατη φορά.

Μόλις γνωστοποιηθεί, δε, ποιος θα βρεθεί υποψήφιος μαζί του, άπαντες θα μείνουν «κάγκελο», καθώς θα μιλάμε για μια τεράστια «μάχη». Όπως μαθαίνουμε, η κόκκινη ομάδα επιτέλους κερδίζει στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, μέσα από ένα «φλεγόμενο» συμβούλιο, που επιτέλος θα τη θέσει στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share