Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Με ενοχλούσε αυτό...» - Το παιδικό «τραύμα» του Απόστολου Ρουβά και η «εμπλοκή» του Σάκη (Video)

«Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες»

8 Ιουνίου 2022 18:03
Survivor 5: «Με ενοχλούσε αυτό...» - Το παιδικό «τραύμα» του Απόστολου Ρουβά και η «εμπλοκή» του Σάκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello!» και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς. Ο γνωστός σεφ και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ μίλησε και για το πόσο τον επηρέασε το γεγονός ότι για πολλά χρόνια βρισκόταν στη “σκιά” του αδερφού του Σάκη Ρουβά.

«Μεγάλωσα με τον χαρακτηρισμό “ο αδερφός του Σάκη”. Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε λίγο αυτό. Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες. Το είσαι ο αδερφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα αλλά γεγονός» αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο Απόστολος Ρουβάς. Ο Σάκης Ρουβάς και ο Απόστολος έχουν μια ιδιαίτερη και αγαστή σχέση ως αδέλφια, με το δεύτερο να αναφέρεται στην οικογένειά τους, γυρίζοντας από το Survivor 5.

Survivor 5: Αυτό δεν το περίμενε ο Σάκης Ρουβάς - Η απόφαση του Απόστολου μόλις γύρισε στην Ελλάδα

Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε φέτος αρκετά πιο γνωστός χάρη στη συμμετοχή του στο Survivor 5, με τον ίδιο πρόσφατα να γυρίζει στην Ελλάδα, για να βρει τους αγαπημένους του, μετά την αποχώρησή του.

Ο γνωστός σεφ και αδερφός του Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, δεν επέστρεψε στην Αθήνα αλλά προτίμησε να πάει κατευθείαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το αγαπημένο του νησί την Κέρκυρα.

Survivor 5: Η επιστροφή στην Κέρκυρα και η υποδοχή από τα αδέλφια του

Εκεί, τον υποδέχτηκαν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα σε αυτά και ο ετεροθαλής αδερφός του Νίκος. Ο Νίκος, είναι ο μικρότερος από τα αδέρφια Ρουβά, και πρόκειται για ένα παιδί που αποκτήθηκε από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του Σάκη, του Απόστολου και του Βασίλη.

Ο Νίκος Ρουβάς είναι και αυτός που αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram πως ο Απόστολος Ρουβάς, μετά από αρκετούς μήνες απουσίας, βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας, «Welcome back bro».

Απόστολος Ρουβάς επιστροφή

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share