Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Τσακωθήκατε, δεν τα βρήκατε, αλλά...» - Συγκλονισμένος ο Σάκης Ρουβάς με την εξομολόγηση του Απόστολου για τον πατέρα τους

Η αλήθεια για τη σχέση τους

3 Ιουνίου 2022 09:24
Survivor 5: «Τσακωθήκατε, δεν τα βρήκατε, αλλά...» - Συγκλονισμένος ο Σάκης Ρουβάς με την εξομολόγηση του Απόστολου για τον πατέρα τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Απόστολος έχουν μια ιδιαίτερη και αγαστή σχέση ως αδέλφια, με το δεύτερο να αναφέρεται στην οικογένειά τους, γυρίζοντας από το Survivor 5.

Το διάστημα που πέρασε στο ριάλιτι επιβίωσης τον βοήθησε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα που πίστευε από πολύ μικρός για αυτόν. Τώρα οι σχέσεις τους είναι πολύ καλύτερες, με τον Απόστολο να παίρνει μια απόφαση που ίσως δεν περίμενε κανείς.

Survivor 5: Η αλήθεια για τις σχέσεις του Απόστολου με τον πατέρα του

«Πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Χωρίς λόγο… Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών και σε μια πολύ μικρή ηλικία, γιατί όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν επτά χρονών, πολλές φορές αναπτύσσεις πράγματα στο μυαλό σου που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Κατά κάποιο τρόπο μεγαλώνεις με αυτό το πράγμα, περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες».

«Έχω συνειδητοποιήσει δηλαδή ότι τσακωθήκατε, δεν τα βρήκατε, όλα καλά αλλά εσύ είσαι ο μπαμπάς μου».«Μας δόθηκε η ευκαιρία, τώρα που βγήκα από το Survivor, να βρεθούμε και να τα πούμε. Θεωρώ πως έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα. Το οφείλω στο Survivor αυτό σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό γιατί έχω αλλάξει πολύ στάση ζωής και τρόπο σκέψης για πολλά πράγματα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share