Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Μηχανοραφούν και πατάνε επί πτωμάτων για να...» - Έξαλλος ο Μαρτίκας με Σοϊλέδη και Ασημίνα (Video)

Αποκάλυψη «βόμβα» της Σοφιάννας για τη σχέση με τον Σοϊλέδη

4 Ιουνίου 2022 10:57
Survivor 5: «Μηχανοραφούν και πατάνε επί πτωμάτων για να...» - Έξαλλος ο Μαρτίκας με Σοϊλέδη και Ασημίνα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Μετά από δύο μέρες κενό το Survivor θα επιστρέψει την Κυριακή στους δέκτες μας, ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα γνωρίζαμε, με τον Λιανό να κάνει μια ανακοίνωση «βόμβα» όπως βλέπουμε και στο trailer.

Παράλληλα, βλέπουμε τον Μαρτίκα να είναι έξαλλος με τον Σοϊλέδη και την Ασημίνα λέγοντας πως είναι έτοιμοι και οι δύο τους να «πατήσουν επί πτωμάτων» για να καταφέρουν να φθάσουν στον τελικό.

Survivor 5: «Είχε ξαπλώσει ο Άρης και πήγα να ξαπλώσω κι εγώ...» - Αποκάλυψη «βόμβα» της Σοφιάννας για τη σχέση με τον Σοϊλέδη

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «ξέσπασε», όντας καλεσμένος στο «Love it» και μιλώντας για τη σχέση Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννας Αβραμάκη, με την τελευταία πάντως να μη διστάζει να του απαντήσει.

Ένα περιστατικό που περιέγραψε ήταν πάνω στο σκάφος μετά από το τέλος αγωνίσματος. Ο Άρης ήταν ξαπλωμένος και η Σοφιάννα πήγε και ξάπλωσε στην αγκαλιά του.

Βλέποντας τα όσα είπε ο Εμμανουήλ, η Σοφιάννα, βγήκε μέσω skype στην εκπομπή αφού θέλησε να ακουστεί και η δική της πλευρά του γεγονότος

Survivor 5: Η απάντηση της Σοφιάννας στον Εμμανουήλ

«Το θυμάμαι το σκηνικό. Γυρίζαμε από αγώνισμα. Είχε ξαπλώσει ο Άρης στο μπροστινό μέρος της βάρκας και απλά πήγα και ξάπλωσα κι εγώ, δεν χώθηκα σε καμία αγκαλιά του. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Ξαπλώναμε με σταυρωμένα χέρια και κλειστά μάτια και απολαμβάναμε τη διαδρομή. Πράγματι ήρθε ο κάμεραμαν να πάρει πλάνα και του είπε ο Εμμανουήλ να μην τραβήξει», είπε αρχικά η Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Αυτό που είπε χθες δεν μου άρεσε, αλλά ξέρω ποιος είναι ο Κωνσταντίνος».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share