Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Αποκάλυψη-βόμβα από Εμμανουήλ: Μίλησε με τη Μαρία Αντωνά - «Ο Άρης έχει...» (Video)

Τι άλλο αποκάλυψε;

2 Ιουνίου 2022 14:32
Survivor 5 - Αποκάλυψη-βόμβα από Εμμανουήλ: Μίλησε με τη Μαρία Αντωνά - «Ο Άρης έχει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο Love It ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μίλησε για την επικοινωνία που είχε με την σύντροφο του Άρη και την έπαρση που έχει ο παίκτης των Μπλε.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - «Κάρφωσε» Βρισηίδα ο Εμμανουήλ: «Μου είπε ότι υπάρχει ερωτισμός ανάμεσα σε Άρη, Τάλα & Σοφιάνα» (Video)

Επίσης μίλησε για ένα περιστατικό στην παραλία, ανάμεσα στον Άρη και την Σοφιάνα, όπου εκείνος τους είχε προστατέψει και είχε απομακρύνει την κάμερα από πάνω τους.

Ο πρώην, πλέον, παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης τόνισε μάλιστα πως μπορεί κάποιος να πει πολλά για το ποιόν του όχι όμως ότι είναι ψεύτης!

Δείτε τις δηλώσεις του:

Survivor 5 - Τρέλα ερωτευμένη η Ασημίνα: «Έλιωσε» με τον Χρήστο Δάντη - «Θα τα πούμε στον τελικό» (Video)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, η Μπλε ομάδα κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με βιντεοκλήση με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως κάθε φορά, έτσι και χθες, Τετάρτη 25 Μαΐου, το έπαθλο επικοινωνίας έφερε κλάματα και πολλές στιγμές έντονης συγκίνησης.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - «Σίφουνας» ο Καραγκούνιας: «Ο Τάλα δεν είναι αυτός που δείχνει - Ο Άρης μου επιτέθηκε» (Video)

Όταν ήρθε η σειρά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης την περίμενε στην άλλη άκρη της γραμμής για να της δώσει δύναμη και κουράγιο. Εκείνη ξέσπασε σε κλάματα με το που τον είδε.

«Σαν ψέμα είναι!», αναφώνησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν για μερικές μέρες στο Λονδίνο, όπως αποκάλυψε, ενώ τον ταλαιπωρούσε και μια ίωση.

«Θα τα πούμε στον τελικό!», της είπε ο Χρήστος Δάντης και εκείνη του απάντησε... «σ’ αγαπάω απλά!».

Δείτε όσα δήλωσαν:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share